E de inteles, totusi au fost 2 ani. Si ea simte la fel, dar totusi nu stiti ce vreti. Mai bine o intrebi direct ce vrea si ce are de gand. Situatiile astea sunt cele mai dificile. Fii directa cu ea si spune-i ce ai pe suflet, presepun ca aveti tupeu, avand in vedere ca ati avut o relatie atat de lunga si in mare parte va cunoasteti.
E clar ca tu o iubesti foarte mult din moment ce ii permiti orice, nu o lasa sa fie sefa ta, nu intr-atat de mult. Toate au o limita.
Pai te cauta doar ca nu vrea sa te piarda si vrea sa te amageasca, incearca sa nu te mai intalnesti deloc cu ea daca te face sa suferi, asta te va ajuta sa uiti si sa treci peste, sau daca crezi ca va sta cu tine si esti sigur de asta atunci vorbeste cu ea.
Pai daca te iubeste de ce e cu alt baiat? voi va petreceti oricum destul timp impreuna incercati o impacare
Daca ea este deja in a 3-a relatie inseamna ca vrea cumva sa gaseasca pe cineva la fel ca tine, ca nu te-a uitat. nu trebuie sa fii "amantul" ei, pur si simplu spune-i ca inca te gandesti la ea si astepta raspunsul ei, asa macar vei sti daca merita sa te gandesti la ea sau daca a fost in zadar, lucrurile pot o lua in 2 directii fie te impaci cu ea fie o vei uita fiindca este necesar (ea spunandu-ti ca nu mai tine la tine, desi este putin probabil dupa o relatie de 2 ani). Mult noroc.
Eu sunt in a 3a relatie. De fapt am fost pana acum 2 zile. Am decis sa stau singur o perioada pentru ca asa fac si alte fete sa sufere si nu e ok.
Ea zice ca sunt prea gelos dar ea este exact ca mine, uneori mai rau si asta ma enerveaza la culme. Uneori zici ca e o fetita de 14-15 ani.
George0197 întreabă: