Bineinteles ca sunt sanse sa raman gravida, daca fata era in perioada fertila si daca au existat cateva partide de sex consecutiv, sau te-ai masturbat inainte, ramanand sperma neeliminata pe canal, care s-a scurs in vagin prin primele secunde cat l-ai introdus.
Nu are importanta ca ai introdus 1 cm sau tot penisul, daca intruneste conditiile de mai sus (perioada fertila si 2 partide de sex consecutive), atunci ai sanse mari sa ramana gravida.
Buna. Nu era în perioada fertila si n am făcut nici sex, deloc. Asta a fos primul contact. De masturbat nu m-am masturbat în schimb a fost lichid si nu stiu daca a fost de la ea sau de la mine. Plus de asta ma stergeam cu mana des.
Salut. Nu era în perioada fertila si nici sex n am făcut niciodată. Plus de asta nu m-am masturbat deloc dar e posibil sa fii ramas lichid ori de la mine ori de la ea. Si cand "luam o pauza" din a mai face asta ma stergeam.
Poti sa te stergi pana maine, atata vreme cat sperma ramane pe canalul urinar, acolo nu ai cum sa o stergi, ca-ti pe teava, la interior, scurgandu-se imediat afara cand ai penisul in erectie si il introduci in vaginul fete, chiar si 1 cm!
Singurul pericol este: daca fata este in perioada fertila, ramane imediat insarcinata.
Nu e în acea perioada. Mersi
Pai cu siguranta ca din cateva milioane de spermatozoizi, s'au gasit cativa sa iasa cu lichidul pre-ejaculator. Daca ai mai avut si contact cu vaginul domnisoarei, sanse clar sunt (asta spun medicii), insa destul de mici (asta spun oamenii).
Nu,nu ramane insarcinata, stai linistit. Lichidul de care spui tu se numeste lichid seminal, folosit pentru a se curata uretra, in orice caz nu ai de ce sa iti faci griji mai ales ca prietena ta nu era in perioada fertila.
beausingurlamasamea întreabă: