IN 99% din cazuri si eu trebuie sa ma ajut, dar eu nu am maifacut sex de foarte mult timp
Cumpara si tu niste toys sau niste geluri din alea de aduc femeia la orgasm
Sunt femei care se excita vaginal mai greu sau deloc (sunt mai putine cele care se excita vaginal). Da, nu este vina ta.
De aceea trebuie un preludiu mai lung cu stimulare clitoridiana.
Ai spus ca ai folosit toate pozitiile. Pozitia cea mai buna pentru excitare clitoridiana este pozitia misionarului, unde clitorisul este atins de penis. si inprejurimi.
Cred ca un mic ajutor dat de un mic vibrator folosit concomitent cu penetrarea ar contribui la producerea orgasmului.
Nu mai discutati despre asta. Spui că nu vânaţi orgasmele, dar fix asta mi se pare că faci. Pui presiune pe ea şi o frustrezi, riscând să nu îl mai aiba nici pe cel clitoridian. Să îţi spun o treabă: extrem de puţine femei pot avea orgasm vaginal, aşa că linişteşte-te. (Dacă ii intrebi pe bărbaţi, or sa iti spuna toti că îşi aduc partenera la orgasm vaginal, dar nope, nu se întâmplă). Nici eu nu am avut niciodată, şi nu simt nici cea mai mică nevoie. Orgasmul clito e foarte mişto, dar nici măcar ăla nu e pe primul loc la mine. Pentru mine contează să fie penisul suficent de grosuţ încât să îmi fie frecaţi pereţii vaginali bine. Chiar dacă nu obţin orgasmul, plăcerea e enormă. Să îmi stimulez clitorisul şi sa obtin orgasm o pot face si eu singura, foarte repede, dar asta nu înseamnă deloc că sunt satisfacuta sexual.
În primul rând felicitari pentru interesul față de prietena ta. Mai rar asa ceva.
Da, este normal, nu mai stiu datele statistice dar majoritatea orgasmelor sunt "clitoridiene".
Probabil ca ati incercat dar ma bag si eu in discutie...
Întinși pe o parte, ea cu spatele la tine, penetrare din spate...ai o mână liberă...foloseste-o
Cu sau fara dispozitive ajutătoare.
Have fun!