După ce faci un act de masturbare, organismul consideră sperma ca fiind cea mai importantă parte din organismul tău, și face un efort maxim ca să o refacă. În cadrul acestui efort, toate substanțele nutritive din sânge sunt dirijate acolo în acest proces de refacere. Dacă nu se găsesc, ele sunt luate din alte organe, care suferă din cauza asta, de exemplu zincul organic. Această suferință nu o simți, dar ea îmbătrânește treptat și strică alte organe. Astfel sunt tot felul de așa zise cercetări științifice care spun ce benefică este masturbarea și că nu are nici un efect nociv asupra organismului, dar un adevăr spus pe jumătate este minciună. Astfel nu este nici un studiu care să arate că masturbarea excesivă este dăunătoare, deoarece efectele nu se văd imediat ci se acumulează la termen lung.
Aveam si eu aceeasi problema, eu tot evitam asta adica cand ma gandeam la asta imi puneam mana la penis si il atingeam si nu imi mai venea. Poti sa te uiti la un serial sau sa te joci ceva pe calculator ca sa uiti.
Dar pe mine ma remarcat ceva foarte tare tu ai spus ca ai penisul de 8 cm la 15?
Eu sincer nu prea cred asta eu la 10 ani il aveam atat...
E normal pentru un baiat(cred) dar încearcă să vorbești cu oameni pe insta )) macar atunci când o să poți ieși afara sa ai cu cine
Sadrian46 delireaza. Http://ro.wikipedia.org/wiki/Sperm%C4%83#Compozi.C8.9Bia_spermei_umane
Vrei sa pui la loc substantele pierdute prin ejaculare? Mananca un gram de mar cu un gram de branza si un gram de paine cu un gram de unt, pe urma bea o lingura de apa.
O femeie produce intr-o zi de alaptare in medie (ca aport de calorii) cat produce un barbat in 841 de ejaculari (socotind ca 1 ml lapte matern are 0.7 Cal, iar 3.4 ml sperma au 0.7 Cal).
Pentru a reface energia pierduta in jumatate de ora de masturbare mananca 10 grame de slanina sau 24 grame de paine.