| LordCristobal a întrebat:

Salut oameni dragi!
Mi-am adus aminte de o intamplare petrecuta cu o fata asta vara.
Pe la sfarsitul lui august eram la mare si pe la unu noaptea eram in Constanta si asteptam un autobuz sa ma duc la pensiune.
In statia de autobuz am intrat in vorba cu un grup de tineri atat fete cat si baieti.
Din vorba in vorba o fata de acolo m-a intrebat daca sunt singur.Eu am zis ca sunt singur venit la mare dar intrebarea a fost in sensul in care daca am iubita sau nu.Eu am zis ca nu am iubita dar nu am mai incercat sa dezvolt subiectul si am vorbit despre alte lucruri cu ceilalalti din grup. Fata nu ma atrăgea in mod deosebit si nu am tinut mai tinut legatura cu ea.
Intrebarea mea e in felul urmator?
Daca o fata te intreaba daca esti singur are un interes fata de tine? Adica vrea sa fie cu tine sau te vrea doar pentru o noapte?
Sau e intrebare doar conversationala?
Legat de fata aia,avea un interes fata de mine, era atrasa de mine?

Răspuns Câştigător
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Saraca fata a vrut și ea parte de acțiune și tu nu te-ai prins la timp frate...ai fi avut companie în camera și ai fi rupt patul cu ea.

8 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

2. Da are un interes. 2.Majoritatea fetelor vor o relație pe termen lung. 3. O asemenea întrebare se pune cu interes, nu ca subiect banal de conversație. 4. Dam era atrasă de tine.

Răspuns utilizator avertizat
| iulia0514 a răspuns:

Normal ca da! Din păcate tu ai dat cu piciorul și ai ratat ocazia, acum nu mai poți da timpul înapoi! Îți dau un sfat data viitoare profita de ocazie doar asa scapi de virginitatehappy

| CosminDumitruVasilescu a răspuns:

Da, era atrasa de tine.

| Aririn a răspuns:

Nu mai fi disperat fratelemeleu

| LordCristobal explică (pentru Aririn):

Pai nu sunt disperat fratioare.