Nu ar trebui sa o întrebi niciodată. Nu că e prea repede.
Singura relație care o s-o ai e aia care te întreabă ea chestia asta, acceptați pozitia că tu te-ai băgat singur in zona aceea a prieteniei. Iar daca vrei ceva mai mult de la ea, atunci las-o baltă.
Dacă mai vrei relație cu vreo fata, sfatul meu este sa o lași balta, și să te concentrezi pe alta, cu cât mai repede cu atât mai bine nu o sa adaugi frustrări și disperare la bord și o să-ți fie mai ușor să atragi altele.
Fii serios si tu acum, ce relatie omule, intreab-o daca e atrasa fizic de tine? iti trimite vreodata ea mesaj?
Eu intreb in prima zi, asa creezi tensiune sexuala, astea deschise la minte vor accepta sa te cunoasta, si de cele praf macar scapi usor.
Intrebarea e daca tu o placi pe ea. Am impresia ca tu vrei sa te placa cineva pe care tu nu placi.
O plac pe ea dar ea ma place ca un prieten ce dracu sa îmi mai fac sa fiu iubitul ei ca câtă atenție i-am dat tot nu ma place ca un iubit?
Dacă crezi ca aveti o relație bună, va înțelegeți bine, comunicati etc. Si mai ales daca ea iti bate apropouri sau iti lasa impresia ca si ea te place, nu mai ezita ci spune-i. O zi bună!
anonim_4396 întreabă: