anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, oare e o problemă dacă mă ud mai greu? în ultimul timp mă ud foarte greu înainte de a face sex, dar mă gândesc ca e de la oboseală sau stres, idei?

Răspuns Câştigător
| AlexSM86 a răspuns:

Asta poate fi influentat atat de partenerul tau, cat si de tine. Da, oboseala, stresul, si gandurile pot contribui la asta, dar cel mai mult contribuie negativ perceptia ta despre partenerul tau. Daca aduci cu voi "in pat" reprosuri fata de el, gandul la ce ti-a gresit el, ca te supara, ca face lucruri care te deranjeaza, etc., atunci nu ai cum sa te mai bucuri de sex pana nu ajungi sa faci o diferenta si sa pui o bariera la intrarea "in pat". Chiar daca sunt lucruri adunate, nu o faci pentru el, o faci pentru tine ca sa te poti bucura si tu la maxim de corpul tau, de o experienta misto si de orgasme bine-meritate.

5 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Daca nu ai parte de un preludiu de calitate macar 10 minute inainte de penetrare nu ai cum sa te uzi la comanda, cel mai recomandat e sexul oral sau macar stimularea zonei cu mana.

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

Lubrifiant de la Durex.

| luxlux2488 a răspuns:

Ti as spune mai multe in pribat dar ai mesajele blocate.

| DeaconuCorina a răspuns:

Este o problema care trebuie rezolvată de urgență. Dacă ești fata, consulta un medic ginecolog iar, dacă ești băiat consulta un medic urolog.