| aLina_8828 a întrebat:

Salut:p
ce credeti ca este mai important pentru voi: felul in care arati sau personalitatea?! explicati de ce:p
ma refer mai mult la baietithinking
acum 2 zile vorbeam cu un baiat.si vbeam de o fata. si a spus ca dupa ce ii da o poza cu ea o sa vada daca se da la ea sau nu. adica nah... pentru el conteaza felul in care arati
voi ce credeti despre acest lucru?:S
fundahappyhappy

Răspuns Câştigător
| pinky_9280 a răspuns:

Pai dupa mine asta e o prostie...bineanteles ca trebuie sa iti placa fizic dar oricat de frumoas/a ar fi daca nu ti se potriveste ca personalitate...

3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și dacă arată și bine iar în secunda doi când a deschis gura a pus lumea pe fugă?
Normal caracterul este numărul unu, fizicul te trădează mai devreme sau mai târziu.
Pa, pa.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Depinde foarte mult ce caut.
Dacă sunt în căutarea unei aventuri scurte, în principiu mă uit 80-90% la fizic. Şi ce dacă e proastă de bubuie? Vorba Legiuitoarei, când a deschis gura îmi vine să fug... stau doar scurt cu ea şi-atât.
Când vreau ceva mai mult, îmi pasă foarte puţin de fizic. Adică na, să aibă sub 120 kg, să nu aibă HIV, Hepatită B, C, să nu aibă handicapuri fizice grave (membre lipsă, boala oaselor de marmură, etc.) şi... cam atât ar fi în criteriile MELE fizice când caut o relaţie.
Restul, ţine de inteligenţă, caracter, mentalităţi, etc. etc.
Atenţie însă! Astea sunt criterii pe care eu le aplic, neînsemnând că toată lumea face la fel.
Practic, depinde de la individ la individ.
Salut.

| Razvan a răspuns:

Felul in care arat e catalogat drept ingrijit.Nu vreau sa par ceea ce nu sunt.Cat despre personalitate...aici e alta poveste.Sunt un om destul de impulsivthinking