anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pai. cred ca sunt indragostita. sigh Acum doi ani am avut o simpatie prin scoala, si chiar ajunsesem sa-mi plang de mila pentru ca stiam ca nu voi ajunge sa-l cunosc si chestii de genul. Anul urmator ( adica trecut ), n-am mai avut niciun fel de sentimente pentru tipul asta.
Prin aprile-mai, nu stiu cum s-a facut, dar mi-am luat oarecum inima-n dinti si i-am spus ceva pe facebook. Mi-a raspuns si de acolo a inceput tot.
Am discutat mult pe mess, abordand o tona de subiecte pe care nu cred sa le fi discutat astfel cu nimeni. Acum ne salutam, totusi vag, cand ne vedem prin scoala. El e cu 2 ani mai mare si clasa lui are o oarecare legatura cu a mea. ( nu voi specifica, nu vreau sa intru in detalii).
Cert este ca ma simt tampit. Asta-vara mai deschidea si el conversatia, chiar ma impresiona ca face lucrul asta. Si ma gandeam ca exista posibilitatea ca el sa fie macar putin interesat de mine. De cand a inceput scoala... ma simt in plus. A inceput sa discute cu alte colege de-ale mele, temele de discutie intre noi s-au cam consumat si recunosc ca sunt putin. geloasa, pe faptul ca mai aflu ca nu-stiu-ce i-a zis unei colege, vreun lucru care putea sa ma intereseze si pe mine s.a. El e putin. diferit, si se prea-poate ca exagerez eu, si ca pur si simplu asa vorbeste cu toata lumea. Nu stiu exact ce simt.
Chiar as vrea sa nu mai asociez aproape tot ce aud sau vad cu el. Imi amintesc de cate o chestie vorbita cu el si incep sa zambesc ca proasta in timpul orelor. blushing
Stiu, sunt un caz fara speranta, dar poate aveti voi vreo solutie, macar sa nu-i mai acord atat de multa atentie.
Merci, si v-as ruga sa nu ma bagati in seama daca aveti chef doar sa radeti de cineva.

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
| OMULidee a răspuns:

Ceea ce simti tu este o pseudo-dragoste. Apare la nivel psihic la baieti/fete care se simt atrase de persoane care nu le impartasesc sentimentele si devine cu atat mai puternica cu cat indiferenta fata de ei creste.
In aceasta situatie subiectul (aici tu) ar fi in stare sa faca orice pentru persoana fata de care are sentimente. Unii autori au denumit-o "vanatoarea de zambete" - alergi dupa orice gest care ti-l face si orice privire a lui te face sa zambesti.
Daca vrei sa-l apropii, trebuie sa nu-i arati asta. Va sti ca poti face orice pentru el, dar nu se va indragosti. Fii sexy si increzatoare in preajma lui, arata-i ca are ce sa-i placa la tine. Fura-l de langa celelalte colege!

| SmilePlease a răspuns (pentru OMULidee):

Mi-am dat si eu, singura, seama ca e mai mult la nivel psihic decat fizic. Multumesc mult pentru sfat si mai ales pentru explicatie.

5 răspunsuri:
| introduaicinumele a răspuns:

Ar trebui sa vorbesti cu el... mie sincer sa fiu imi place mai mult sa vorbesc in realitate decat pe mess/facebook, ca asa si eu vorbesc cu mai multe colege, nu doar cu una...

PS: sunt baiat ca sa stii

| neutrino a răspuns:

Doar tu ai spus ca nu mai aveti subiecte de discutat si nu vad de ce esti geloasa pe faptul ca alte colege au ce discuta cu el. Trebuie sa faci diferenta intre a discuta direct cu o persoana si a discuta pe facebook.

| SmilePlease a răspuns (pentru neutrino):

Doar prima discutie a fost pe facebook raised eyebrows si am cerut sfaturi, nu sa-mi tii morala, multumesc.

| AnonimBoy1999 a răspuns:

Exact cum zice OMULidee.-psheudo-dragoste-Sunt baiat si stiu cum e plac o fata si ea face la fel dar.big grin incearca sa ma faca gelos la fel si baietii.Defapt baiatul pentru care ai sentimente te place si incearca sa te faca geloasa...Stiu asta pentru ca sunt baiat si mia functionat de fiecare data cand am incercat.Ar trebuii sa te duci la el ii atingi pe umar daca te ignora il intorci la tine si ori ii dai un sarut si fugi ori te uiti la el urat si cu o fata suparata geloasa si pleci incet.
Mie-mi asta imi face o fata acelasi caz ca tineSi asa am vorbit cu alte fete si a venit la mine sarutanduma sia fugit.Incearca va functiona.Baiatul te place.Sunt Sigur de asta.