Ceea ce simti tu este o pseudo-dragoste. Apare la nivel psihic la baieti/fete care se simt atrase de persoane care nu le impartasesc sentimentele si devine cu atat mai puternica cu cat indiferenta fata de ei creste.
In aceasta situatie subiectul (aici tu) ar fi in stare sa faca orice pentru persoana fata de care are sentimente. Unii autori au denumit-o "vanatoarea de zambete" - alergi dupa orice gest care ti-l face si orice privire a lui te face sa zambesti.
Daca vrei sa-l apropii, trebuie sa nu-i arati asta. Va sti ca poti face orice pentru el, dar nu se va indragosti. Fii sexy si increzatoare in preajma lui, arata-i ca are ce sa-i placa la tine. Fura-l de langa celelalte colege!
Mi-am dat si eu, singura, seama ca e mai mult la nivel psihic decat fizic. Multumesc mult pentru sfat si mai ales pentru explicatie.
Ar trebui sa vorbesti cu el... mie sincer sa fiu imi place mai mult sa vorbesc in realitate decat pe mess/facebook, ca asa si eu vorbesc cu mai multe colege, nu doar cu una...
PS: sunt baiat ca sa stii
Doar tu ai spus ca nu mai aveti subiecte de discutat si nu vad de ce esti geloasa pe faptul ca alte colege au ce discuta cu el. Trebuie sa faci diferenta intre a discuta direct cu o persoana si a discuta pe facebook.
Doar prima discutie a fost pe facebook si am cerut sfaturi, nu sa-mi tii morala, multumesc.
Exact cum zice OMULidee.-psheudo-dragoste-Sunt baiat si stiu cum e plac o fata si ea face la fel dar. incearca sa ma faca gelos la fel si baietii.Defapt baiatul pentru care ai sentimente te place si incearca sa te faca geloasa...Stiu asta pentru ca sunt baiat si mia functionat de fiecare data cand am incercat.Ar trebuii sa te duci la el ii atingi pe umar daca te ignora il intorci la tine si ori ii dai un sarut si fugi ori te uiti la el urat si cu o fata suparata geloasa si pleci incet.
Mie-mi asta imi face o fata acelasi caz ca tineSi asa am vorbit cu alte fete si a venit la mine sarutanduma sia fugit.Incearca va functiona.Baiatul te place.Sunt Sigur de asta.