Exista un sambure de adevar in zodii, ca sa zic asa. Pe destul de multe persoane chiar le descrie corect zodiacul; cu toate astea, asta nu inseamna ca asta dicteaza total o relatie sau orice altceva. Poate s-o faca, sau poate sa nu. Singurul fel prin care poti stii sigur este pur si simplu sa formezi relatia aia si sa vezi pe parcurs cum este.
Nu depind caracteristicile unui individ de pozitia astrilor. Sunt speculatii primitive pentru inducerea naivilor creduli in eroare.
E dovedit de foarte multi ani ca zodiacul e o mizerie si prostie de aceea nici macar la TV nu prea mai vezi (doar Pro Tv mai insista cu prostia lor de zodiac).
Daca aplici aceleasi descrieri la restul zodiilor, fara sa zici ce zodie e, te asigur ca o sa se regaseasca cineva in descrierea aia chiar daca nu face parte din zodia corecta.
Fetele in general sunt obsedate de prostia cu zodiile (si cunosc femei in toata firea de lucreaza la spitale, chimiste, invatatoare care tot cred in zodiile astea).
Daca vrei sa impresionezi o fata poti sa zici ce vrajeli vrei: ca in ala chinezesc/japonez/indian zice ca sunteti perfect compatibili si bla bla. Te asigur ca persoanele care cred in astea or sa creada orice atata timp c at suna bine si pare ca le avantajeaza.
Merge,ca si bff ul meu tot balanta a fost cu un scorpion si tine, daca nu te gandesti sa te desp tu de ea
O sa te insele chinuie si tortureze am fost cu una si era sa nu mai scap viu eu zic sa te desparti de ea cat mai ai timp ca te ai dus e posibil sa te vanda pe deepweb oricand si sa faca documentar de l vinde pe 4 bitcoin
anonim_4396 întreabă:
Castravet_Sanda_2000 întreabă:
Mutubal întreabă: