| Mariusica12221 a întrebat:

Salut.
Pe 1 Septembrie, aproape de miezul noptii, am avut un contact sexual neprotejat cu iubita mea, care in urma greselii mele a sfarsit cu ejacularea in vagin. In maxim 20-30 minute i-am cumparat si a inghitit pastila de a 2-a zi "Escapelle".
Ea mi-a spus ca in general ii vine ciclul pe data de 6, dar uneori ii mai intarzie, spunea ca ei pe calendar nu i-ar aparea ca ar fi in perioada de fertilitate oricum.
A spus ca de dimineata s-a trezit cu o stare de greata si putin rau.
Ce este de facut de acum?

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| anonimuIl a răspuns:

Altă dată să ai grijă să nu mai faci greșeala asta.

| calutulfericit a răspuns:

Bunul meu prieten, de asta contactul sexual trebuie sa fie protejat, pentru a oferii protectie.
Eu inteleg da-l incolo de prezervativ, sex sa fie.
Daca nu ai fi fost atat de inspirat cu pastila de a doua zi si ea cu perioada de ne-fertilitate, preludiul vostru poate ar fi dus la un copil.Zic poate fiindca e nevoie de 4 zile(2 inainte de ziua de fertilitate,in ziua aceea,si cu o zi dupa) pentru a fi sigur un cuplu ca iese un copil.

Deci astrele s au aliniat pentru amandoi ca sa zic asa, in sensul bun.
Ce e de facut?
Greata trece, cat de satisfacuta a fost de tine poate trece si aia, dar un lucru e sigur:
De acum incolo sa l mai bagi in seama pe ala care face reclama la durex, pana nu va fi data vitoare prea tarziu.

| EzSimple a răspuns:

Ii zici ca te duci dupa lapte si pleci permanent in targoviste

| bogdanbucur a răspuns:

Eu propun sa va linistiti, nu este nici prima nici ultima fata care v-a utiliza pastila de a 2a zi, este ceva des intalnit.

Din experienta personala iti spun, s-a intamplat s-a rupt am ejaculat in ea. ne am dat seama imediat si ne am gandit direct la aceasta pastila pe care a luat-o la ore bune. dupa o noapte in care noi am continuat sa facem sex neprotejat de inca 2 ori in aceeasi noapte pentru ca oricum deja se intamplase si urma sa ia pastila. singurul efect secundar pe langa o stare mica de rau a fost ca in ziua urmatoare i-a venit din nou ciclul. mentionez ca nu ar fi fost cazul sa vina atunci abia trecuse perioada respectiva de maxim o saptamana ( este perfect regulat ).