Nu-i nimic de facut acum, sa- dovedit ca este alergica la pastila aia... si daca i se umfla fata, sau i se umfla gatul si nu poate respira, sa mearga de urgenta la spital, ca face soc anafilatic din cauza pastilei luate, la care ea este alergica.
In ce priveste menstruatia, nu va mai veni la zilele asteptate, fiindca acum experimenteaza toxicitatea si efectele negative ale acestei bombe hormonale pe care a luat-o, facand imposibila aflarea urmatoarei menstruatii, ovulatii sau perioade fertile, pe urmatoarele 6-12 luni.
De acum inainte, nu mai aveti voie sa folositi nici o pastila, mai ales ca este alergica, ci numai PREZERVATIVUL, care nu da alergii, nu musca si nu doare pe nimeni.
Trebuie sa va spun ca exista si un risc, facand pastila inutila daca corpul fetei o rejecteaza, mai ales ca ea este acum usor alergica l aceasta pastila.
In orice caz, un test de sarcina (cu urina de dimineata) poate face DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala. cums exul a fost facut la miezul noptii de 1sept, calculul incepe cu 2 sept +21 zile = 23 sept.
Mai exista un test din sange, mult mai precis, dar trebuie facut DUPA 14 zile de la ultima partida sexuala, la orice cabinet medical de analize medicale (2sept +14 zile =16sept).
Bunul meu prieten, de asta contactul sexual trebuie sa fie protejat, pentru a oferii protectie.
Eu inteleg da-l incolo de prezervativ, sex sa fie.
Daca nu ai fi fost atat de inspirat cu pastila de a doua zi si ea cu perioada de ne-fertilitate, preludiul vostru poate ar fi dus la un copil.Zic poate fiindca e nevoie de 4 zile(2 inainte de ziua de fertilitate,in ziua aceea,si cu o zi dupa) pentru a fi sigur un cuplu ca iese un copil.
Deci astrele s au aliniat pentru amandoi ca sa zic asa, in sensul bun.
Ce e de facut?
Greata trece, cat de satisfacuta a fost de tine poate trece si aia, dar un lucru e sigur:
De acum incolo sa l mai bagi in seama pe ala care face reclama la durex, pana nu va fi data vitoare prea tarziu.
Eu propun sa va linistiti, nu este nici prima nici ultima fata care v-a utiliza pastila de a 2a zi, este ceva des intalnit.
Din experienta personala iti spun, s-a intamplat s-a rupt am ejaculat in ea. ne am dat seama imediat si ne am gandit direct la aceasta pastila pe care a luat-o la ore bune. dupa o noapte in care noi am continuat sa facem sex neprotejat de inca 2 ori in aceeasi noapte pentru ca oricum deja se intamplase si urma sa ia pastila. singurul efect secundar pe langa o stare mica de rau a fost ca in ziua urmatoare i-a venit din nou ciclul. mentionez ca nu ar fi fost cazul sa vina atunci abia trecuse perioada respectiva de maxim o saptamana ( este perfect regulat ).
HappynewCenusa întreabă: