Salut. ai avut contact sexual neprotejat? e ceva boala dar nu e asa grav. am patit si eu. se mai ia si de la hartia igienica pentru ca hartia igenica trece prin mai multe maini inainte sa fie ambalata. trebuie sa iei neaparat ceva antibiotic altfel e posibil sa nu iti treaca si sa apara complicatii! Mai poate aparea daca te -ai masturbat in exces sau prea tare. Insanatosire grabnica!
De masturbat sigur ca ai facut...Ce dracu toti copii de 14-16 ani fac ****... Ba nu vedeti ca va iese facking bube pe pl. lasati-va de labarit, iesiti afara, faceti-va prietene..Si da este de la labarit prea mult.S-ar putea sa-ti cada varful penisului daca continui. Cred ca i-ai incalzit aparatura penisului, las-o mai moale cu ****.
Atunci de la asta este! asa dex o faceam si eu pana la 15 ani fa o pauza de 2/3 zile altfel te vei irita si oricum nu vei mai putea face asta cateva zile bune! posibil sa apara si usturime la urinare deoarece se va irita si canalul penisului! Daca deja te masturezi de atatea ori e cazut sa ai contact sexual cred eu, dar ai grija sa te protejezi!