Insista, lupta pentru ea. Arata-i k-ti pasa cu adevarat de ea. Si fii sincer nu trebuie sa fii un dur in ceea ce priveste sentimentele nu te sfii sa-i arati cat de mult tii la ea
Dacă s-a despărţit de toţi băieţii ăia, te place. Nu trebuia să stai indiferent pentru că fata poate a crezut că tu chiar nu o placi. Poate atunci ea s-a gândit să vadă dacă vorbeşti cu ea, dacă se întâmplă ceva.
Daca chiar te iubeste nu nu ai pierdut-o dar daca acum este singura ar trebii sa o mai intrebi daca o iubesti
Pai sincer sa fiu cred ca daca sa despartzit de prietenul ei si daca ii placea de tine era sa-ti zica si ea dar asa nu stiu ce sa zic ai si tu o parte din vina nu trebuieai sa perzi sansa atunci cind era singura trebuieai sa-i zici si sai demonstrezi ca o iubesti si itzii place de ea
Am fost un fraier si mi-am dat seama ca ma place cand a fost prea tarziu dar nu stiam de ce s-a despartit o saptamana de el si apoi sa impacat, acum se saruta cu el o vad in fiecare zi in pauza dar in ore se uita la mine si cand fac contact vizual cu ea schimb privirea in alta parte nu stiu daca ma mai place sau o face doar asa si acum nu pot face absolut nimic...si daca se desparte chiar nu stiu ce sa-i mai zic i-am spus deja ca o plac si ca vreau sa fiu cu ea...