Într-un fel e lesne de inteles de ce nu ii convine.E tata si nu are cum sa accepte ca fata lui se culca cu un băiat la 17 ani.
Chiar dacă pentru noi nu pare ceva chiar asa woow pentru el este, plus ca mai umblat si pe ascuns si te-a prins asa in casa lor.
De ce nu ai mers treptat la ei sa te cunoasca? De ce nu le-ai intrat pe sub piele înainte?
Oricum ce e dubios aici e controlul excesiv al tatălui.Cam ce ar vrea (scuzami expresia) sa o f...a el? Chiar crede că dacă o tine asa din scurt rezolva ceva? În loc să fie prieten cu ea sa ii explice ce e bine si ce nu se poartă ca un tiran.
Ce sa faceti nu stiu.Probabil sa vorbiti cu ei.
Știi, spre deosebire de tipul din reclama asta la Orbit
https://www.youtube.com/watch?v=V7ob77c7DBU
tații de fete nu prea zâmbesc când îl văd pe ''Bună, sunt Vlad'' pe jumătate dezbrăcat în camera fiicei lor. Mai ales când respectivul i-a făcut deja impresie proastă (deși nu ne-ai spus ce anume l-a făcut să nu aibă o părere bună despre tine, de ce s-a referit la tine ca fiind depravat?)
Normal ar fi să-și asculte părinții, familia îi va fi mereu alături, n-are sens să-i sfideze pentru a fi cu tine, când mâine-poimâine poate n-o să mai fiți împreună. De ce să-și strice relația cu tatăl ei când el e cel care îi asigură traiul, nu?
Ai spus ceva de facultate, asta înseamnă că e bună la învățătură? Dacă da, e și cazul tău ori din cauza asta nu te place taică-său?
Pentru că dacă sunteți amândoi elevi eminenți, așteptați să terminați liceul, mergeți la facultate în același oraș, acolo veți fi liberi să vă continuați relația și, poate, în timp, tatăl ei își va schimba părerea despre tine.
Nu ma place pentru ca am fost la un momentdat seara la ea eu cu o prietena de a ei și erau și mama și tatal ei acasă. Trebuia sa mergem la karaoke și ii placea ca ma duc cu ea acolo. Dar in seara aia au vrut fetele sa mănânce. Eu mâncasem și ele adora Pastele. Eu nu mănânc paste și i am spus iubitei ca nu o sa mănânc ca nu vreau ca nu mi-e foame și m-au luat in Bucătărie și le am spus ca nu mănânc. El i-a zis iubitei ca nu ma lasă dacă nu mănânc dar nu voiam.și ea mi-a pus in farfurie dar nu am Putut mânca și am stat cu capul in pământ. Și de atunci a început sa nu ma suporte. Plus ca după ce am plecat următoarea zi am vorbit prin mesaje și i am zis ca nu o sa ma înțeleg cu el pentru ca toată familia ei e cu muzica, toți asculta muzica multă, tatal cânta la chitara iar ea voce chitara pian etc. Și eu nu prea ascult muzica așa cum o fac ei. Și i-am zis ca nu o sa mai vin pe la ea dar totuși am mai mers. După o săptămâna sau cv gen de atunci am fost la ea pentru ca se simțea rău și am stat cu ea. Am vorbit și cu mama ei atunci și ma întreba lucruri deci am făcut conversatie cu ea dar cu tatal ei nu prea. Decât salutat, ce faceți, ce fac și o seara buna/zi buna și cam atât.
Da așa e dar totuși suntem colegi. Am putea fi impreuna la școala și după școala iar searadaca iese, sa ma fac și eu apărut. Și o perioada el sa stir ca nu suntem impreuna și sa merg la un momentdat sa îl aștept și sa vorbesc cu el sa ii spun ca o iubesc și ca știe și dumnealui ca ma iubeste. Ca îl înțeleg de ce nu ma suporta și sa îl rog sa îmi mai acorde o șansa mie și relației noastre ca vreau sa o fac fericita și știu ca pot pentru ca după atâta timp de când suntem despărțiți tot o iubesc la fel de mult. Însă ea nu vrea sa ii minta și vrea sa fie impreuna cu mine dar nu poate.
Faci cum crezi dar dacă totuși vă vede cineva împreună și-i spune, ori chiar dă el peste voi (că tot ziceai că o monitorizează), ți-ai tăiat craca de sub picioare, n-o să mai aibă niciodată încredere în tine.
Și-atâta vreme cât vei fi la vedere, sub nasul lui, părerea lui n-o să se schimbe, indiferent ce-i spui tu. El și-a făcut o idee despre tipul pe care l-ar vrea lângă fiica lui și tu nu te potrivești acestei imagini. Mai ales la faza cu muzica, ei par să asculte muzică bună, fie clasică, fie folk/rock iar tu probabil ești ori pe rap, ori pe manele, adică genul de muzică pe care l-ar urî un adept al muzicii clasice/folk/rock (că nu-mi vine să cred că nu-ți place niciun fel de muzică)
Urasc manelele și populară la muzica. Doar ca nu ascult muzica. Îmi plac multe melodii doar ca nu sunt așa cum sunt ei. Ascult orice Inafara de manele. Ei sunt genul care atunci când asculta o melodie o analizează și discuta note octave etc. Și cu ideea despre iubitul ei da cred ca nu ma potrivesc deloc dar dacă ea e fericita atunci ar trebui sa accepte.o sa incerc sa i zic mâine ei sa ne ascundem o perioada. Ne vedem între 5-7 ore la școala. După ore unde o sa fim mai mulți nu doar eu si ea și seara vedem cum reușim. Doar sa vrea sa încerce. Și după ceva timp poate o sa treacă peste și n o sa mai zică ceva de mine...
Problema diferă din orice parte o privești, atitudinea tatălui clar este exagerată, dar gândește-te sa ai tu o fata și să știi că unul pe care el nu-l cunoaște (sau nu-l agreezi) își bagă "bucuria" in "munca" lui, trebuia să încerci să îi cunoști părinții treptat și să le oferi increderea de care au nevoie pentru a te vedea un Don Juan pentru fata lor, dar faptul e consumat, mai ales că te-a găsit dezbrăcat la ea in camera, greu sa ajungi la o înțelegere cu el.Cel mai bine și sănătos pentru tine este sa îți rămână prietenă și doar atât, și să îți cauți dragostea in alta parte, îmi pare RAU e crud dar nu vad o rezolvare in favoarea ta, Ai grijă de tine și multă sănătate îți doresc, bafta
00Andreea008 întreabă: