Personal, eu cred ca o relatie de lunga durata trebuie sa se bazeze mai intai pe prietenie, incredere si respect.Ca o relatie sa se mentina, sexul trebuie sa fie pe locul doi si iti spun si de ce; barbatii in general se plictisesc repede, inainte sa il surprinzi im pat, poti sa il surprinzi asa: poti sa ii dai ceva facut de tine (sa ii prajitura/felul preferat de mancare, sau sa creezi ceva simbolic -, sa il asculti, sa fii sincera si deschisa cu dorintele tale, sa il lasi sa te mai ajute din cand in cand, si dupa sa ii multumesti pentru asta -barbatii adora sentimentul de a fi utili, puteti face sport impreuna, sa va ambionati unul pe altul, si sa va apucati de to felul de activitati pe care sa le faceti impreuna. Dupa ce si reusit sa construiesti o legatura si vezi ca sunteti compatibili, ce e ok sa faci poti din cand in cand : sa preiei tu fraiele in dormitor, sa il surprinzi cu o cina romantica, sa pregatrsti o baie cu spuma si petale de trandifiri, cateva lumanari parfumate si o sticla de vin /sampanie; complimenteaza-l! Mai ales cand vezi ca poarta ceva nou ( asta poti sa faci de la inceput ), fii spontana, nu face toate lucrurile astea deodata si fortat, lasa timpul sa treaca, sa va cunoasteti atat calitatiie cat si defectele si vorbiti deschis despre ele ca sa va ajutati unul pe altul sa le depasiti.Eu am o relatie de aproape 2 ani, poate nu sunt chiar in masura sa vorbesc insa sincer imi doresc o persoana pe care sa o iubesc toata viata si care sa faca la fel, sa ne tinem de mana la apus si cand o sa fim batranei.Oh si nu uita ca o relatie de lunga durata nu inseamna o relatie perfecta.Inseamna o lupta cu tine insati in care scopul e sa devi o versiune cat mai buna a ta. Totusi, ai grija la ceea ce poti tolera si la ceea ce nu; daca e betiv, prostut, zgarcit si extrem de gelos, nu e deloc bine.Doar tu stii ce poti tolera si ce nu, nu uita insa ca nimeni nu e perfect.
Da, așa este, pentru a menține o relație de lungă durată trebuie să fie mereu ceva nou, altfel v-ați plictisii unul de celalalt, însă totul pleacă de la a fi tu însuți. Totuși, este important să aveți și să acordați libertate, astfel încât să nu-l sufoci pe cel de lângă tine. Poți planifica o întâlnire cu prietenele, iar el, la rândul lui, o ieșire în oraș cu gașca. Nu crede niciodată faptul că nu trebuie să depui eforturi constante pentru menținerea relației și că ea va merge de la sine.
Ca în orice relație, comunicarea este primordială, ea alungă monotonia. Puteți să vă planificați o ieșire în parc doar voi doi, să participați la noi activități care vă fac să treceți peste plictiseală etc. Tu poți să-l abordezi cu o ținută/coafură nouă, mici cadouri din când în când.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: