| yousef a întrebat:

Pentru inceput cateva detalii despre mine.Sunt in ultimul an de liceu si mai sunt cateva luni pana se termina, iar mai apoi vine vacanta si dupa aceea facultatea. Povestea incepe in vara anului 2013 cand brusc mi s-a dat lumea peste cap(pur si simplu).Mi-am dat seama ca imi place o fata pe care pana atunci nici macar nu o prea bagasem in seama.Dar ceva s-a petrecut intre noi si din senin a inceput sa-mi placa zambetul ei.Probabil ca ea sa fi vazut o schimbare la mine si sa-si fi scos dintii la atachappy. Chestia este ca a inceput sa-mi faca complimente(gen "arati bine" sau "iti sta bine cu parul asa") iar eu nu stiu pur si simplu cum sa reactionez(zambesc la randu-mihappy.Ce credeti? Ce ar trebui sa fac? Ce credeti ca este in mintea ei? Credeti ca simte ceva pentru mine? As prefera raspunsuri cat mai edificatoare.Dau fundahappy

Răspuns Câştigător
| MiruD a răspuns:

Nu cred ca ti-ar face complimente, asaa degeaba. E si normal ca o atragi fizic (deocamdata). Si incearca sa iti arate asta prin vorbe. Si poate asteapta ca tu sa ii arati prin faptewinking
Adica sa mergi la ea si sa dicutati deschis despre "problema voastra" tongue
Fa-i si tu complimente (Noi adoram asta big grin). Ajut-o daca are nevoie de ceva. Condu-o acasa daca locuieste aproape, sau la masina. Glumeste, fa-o sa rada. (Si asta adoram big grin )
Si incet incet, va apropiati si mai tarziu poate va aparea si un "noi". Cine stie?winking

1 răspuns:
| neutrino a răspuns:

Ea asteapta sa-i raspunzi tu, iar tu bati campii!