| adelyna_8853 a întrebat:

Salut pentru inceput sunt fata si am 12 ani. Si imi place mult de un baiat de 14 ani. Va rog fara sa-mi spuneti ca sunt prea mica sau chestii de genul acesta. Totul a inceput acum o luna. El a zis ca ma place am fost impreuna pana in momentul in care i-am marturisit un secret. A zis ca nu-i demn sa tina un asemenea secret si s-a despartit de mine. Va dati seama ce fel m-am simtit. Dupaia s-a dus cu alta fata. Inca este cu ea crying Nici macar nu s-au sarutat sau chestii de genul asta adica el nici macar nu-i arata ca o iubeste. Ieri seara am avut o conversatie pe mess unde mi-a trimis un link de pe youtube si mi-a zis ca e pentru mine. Am vazut acel filmulet si am inceput sa plang. Acolo scria ca ma iubeste si alte chestii. Dar nu inteleg ceva, daca ma iubeste de ce inca este cu fata aceea?
Am uitat sa mentionez fata aia are 13 ani. P. S.

Răspuns Câştigător
| Sweet111 a răspuns:

Buna!
Nu trebuie sa-ti ceri scuze pentru ca e categoria potrivita
Asa... deci iti trimite un video unde iti arata ca te iubeste adr de fapt e cu alta fata! thinking hmm... baetii sunt cam ciudati si isi arata dragostea prin moduri in care noi fetele nu le intelegem!
Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el
si sa-l intrebi ce se intilmpla de ce se comporta asa ciudat si daca chiar te iubeste de ce nu se intoarce la tine!
Vezi si tu...
Succes! kiss
pa... wave

6 răspunsuri:
| Sweet111 a răspuns:

P.S sunt sigura ca te mai place si a vrut sa vada daca si tu il mai iubesti.
Daca nu-i mai placea de tine... si te uita nu-ti mai trimetea acel video!

| AndaWest a răspuns:

Dar ce ai putut sa-i spui asa de ''grav'' de s-a despartit de tine? de ce nu incerci sa vorbesti deschis cu el si sa-i zici tot ce simti?

| AdinaCrissa a răspuns:

Buna! Eu zic ca te place! Si aici ma refer la faza cu linkul de pe youtube. Dar de asemenea cred ca ii place sa se joace cu fetele, sau cel putin cu sentimentele lor.
Mai bine vorbesti cu el...si il intrebi ce simte pentru tine.
Dar draga mea...nu uita ca nu merita sa versi lacrimi pentru niciun baiat. Pentru ca cei care tin la tine cu adevarat nu te vor face sa plangi.deci, gata cu lacrimile.
Si intr-adevar ar trebuie sa ai prieten pe la 14, 15 ani. Crede-ma ca ai timp toata viatalove struck succes! Te-am pupat!
Si nu uita, draga mea, fara lacrimi!kiss

| IIIx333III a răspuns:

Pai... cred ca ar trebui sa ne spui si noua ce i-ai spus lui de l-ai facut sa se desparta de tine...winking

| moxythegirl a răspuns:

Hey!
Adelina happy te place! Cu siguranta! Ptk vrea sa afle intai daca si uh il iubesti. Ca dupa ii e frica de un refuzhee hee Stai calma te place! Doamnee ce dragut love struck Fundoi? big grin

| sexy98 a răspuns:

Depinde ce i-ai spus, poate s-a simtit jignit sau nu stiu...Incearca sa te impaci cu el pentru ca te iubeste si se vede ca si tu il iubesti(dragoste de copii). Si altadata nu le mai spune baietilor secretewinking
Succes:*