Nu comentez diferenta de varsta, nu comentez faptul ca ai facut avort(desi ai omorat o viata!) dar faptul ca il iubesti desi te batea ma scoate din minti! De ce sa iubesti un om care nu te respecta, care nu te apreciaza, care doreste cu orice chip sa te calce in picioare? Incearca sa treci peste asta, cauta ajutor daca nu poti singura, dar nu iti distruge viata si orice ar fi nu te intoarce langa o bruta!
Cum sa plangi dupa un barbat care te bate?! N-ai si tu putina mandrie? Incearca sa cobori cu picioarele pe pamant, ca nu traiesti in telenovele si nici in basme. In viata reala sunt fel si fel de oameni. Sanatatea ta e mai importanta decat p... unui barbat. Esti fata tanara, e pacat de tine, sa te distrugi pentru un nemernic, ce a profitat de lipsa ta de experienta, ca sa-si faca poftele cu tine.
In lumea asta e din ce in ce mai greu sa-mi pastrez propriile principii si conceptii. Oare regulile mele nu sunt ok sau majoritatea s-a intors cu susul in jos?
Nu, de fapt sunt un nebun! Si-mi voi pastra nebunia indiferent de cum se poarta acum.
Spre ex:
Ea 17 el 39.
Ce vede o fata tanara, din bancile scolii, in floarea varstei la un tip de 39 de ani? La anul va avea varsta tatalui meu. Ce ar fi sa-l vad pe tata peste un an cu o fata de 17-18 ani? Mi-ar putea fi sora. Mi-ar putea fi logodnica. Dar sa-mi fie mama vitrega?!
Ce ar vedea tata la o fata de 17-18 ani? E, aici inteleg ce ar vedea. Dar respectiva nu a terminat/abia a terminat un liceu. As pune-o in cap in toate domeniile. Mai repede s-ar insura tata cu mine decat cu ea. Dar sa nu uitam: ea are ceva ce eu nu am! Noroc ca am un tata cu capul pe umeri care nu creste copii in calitate de sot ci doar pe mine in calitate de tata.
Avort la 17 ani.
Altele fac la 14, 15, 16 ani. Astea nu sunt in stare sa-si care toate manualele scolare si cred ca sunt in stare sa se protejeze.
O bate iar ea plange dupa el.
Vad fete care se plang ca nu mai sunt baieti care sa le aduca o floare si sa le dea haina lor daca le e frig dar care plang dupa bataie. Aveti si voi dreptatea voastra. Pentru ca bataia adevarata se da din gura nu din maini si picioare. Iar din vorbe o minte rasarita se va destepta. Probabil mergeti pe ideea ca bataia e rupta din rai.
Acum fie vorba intre noi: ce a durut mai tare? pumnul prietenului tau sau mesajul meu? Probabil pumnul ca eu si asa sunt un strain.
Nu-i tarziu sa te destepti.
Draga mea, du-te la un psiholog, problema ta e tare gravă, eşti foarte tânără şi ţi-ai stricat toată viaţa din cauza unui mârlan. Nu e nimeni atât de specializat ca să te ajute, te rog du-te la un psiholog. Multă sănătate!