| Alexecriol a întrebat:

Salut,
Peste cateva zile este ziua iubitei mele, face 16 ani si in legatura cu cadou sunt foarte foarte indecis si nu stiu ce sa fac, sper ca sa ma puteti ajuta cu un sfat.Eu i am cumparat pana acum o jucarie de plus cu poza noastra inscriptionata pe un tricou pe acel ursulet si am facut comanda de un buchet de 16 trandafiri (15 rosi unu alb) si nu stiu e de ajuns? ce ar trebui sa mai pun daca nu e de ajuns? (OFER FUNDA la raspunsu care ma ajuta)

Răspuns Câştigător
| SweetCandy29 a răspuns:

Buna.o cutie de bomboane si este perfect big grin. Cred ca o vei face fericita bine pe langa aceste cadouri incearca sa adaugi si cateva cuvinte frumoase! O zi buna! tongue

11 răspunsuri:
| ɗєʌɗvơɪƈє a răspuns:

Nuuuuuuuuuu. Dăi 15 trandafiri, nu 16 că îți dă o palmă. rolling on the floor
Flori în număr par se dă la morți, număr impar la vii.

Încercă să-i cumperi un parfum sau un lănțișor. Sau o cutie de bomboane.

| syd a răspuns:

Nu trebuie sa ii duci atatia trandafiri. In plus, se da numar impar de flori. Daca dai numar par, e pentru morti. Ai putea sa ii iei si o cutie cu ciocolata si cred ca e de ajuns. Oricum, sunt sigur ca ar fi fericita pentru orice cadou primitwinking.

| AlCoLiKdEnIsA a răspuns:

E ok super teani gandit din timp, de obicei trandafirii nu se dau cu sot na bine acum faci cum vrei big grin

| grab a răspuns (pentru AlCoLiKdEnIsA):

Poate e moarta gagica. dupa el happy

| AlCoLiKdEnIsA a răspuns (pentru grab):

Probabil laughing

| kzd a răspuns:

Foarte frumos. Cred ca o sa ii placa mult big grin. O felicitara frumos scrisa, o bratarica si e cadoul perfect. Felicitari!

| JohnCena02 a răspuns:

I-ai un Dry Cookerwinking

| Shane a răspuns:

Poti sa cumeri un jurnal sau agenda si sa lipesti poze cu voi 2 si sa adaugi si cateva cuvinte la poze.

| TheBoY a răspuns:

Parerea mea este ca ar trebui sa te duci doar cu 15 trandafiri rosii si al 16
-lea sa fi tu. Eu asa as face. big grin

| SweetCandy29 a răspuns:

Mersi pentru fundita big grin!

| Alexecriol explică:

Deci eu m-am gandit la 15 rosi si la unu alb deoarece sa arate trecerea la un an superior (asa mi au zis mai mult) si daca ne gandim 15 nu e numar par si nici 1... , idea era ca sa mai pun ceva pe langa ursuletul inscriptionat cu poza noastra, asta nu stiam sad