| Corinush2013 a întrebat:

peste citeva zile fac 18 ani o sa-mi sarbatoresc ziua la un restaurant) puteti sa-mi dati idei de niste jocuri ceva interesante ce o sa le pot organiza acolo sa nu fie plictisitor..scuzati categoria)

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Să fie plictiseală la restaurant, nu cred!
La mulți ani și din partea mea.
Pa, pa.

| DeeaMarry a răspuns:

Oo Doamne!
Implinesti 18 ani, nu 10, nici 5.
Mi se pare total deplasat sa ai impresia ca trebuie sa gasesti ceva jocurihee hee.
Iti sarbatoresti majoratul, deci ai nevoie de o sala inchiriata, mancare si dj (plus bautura, nu neaparat alcool, desi multi or sa vrea si alcool). Si petrecerea e asigurata happy

| NevastuicAaA a răspuns:

Adica iti faci majoratul.Pai iti recomand sa inchiriezi o cabana, o sala... daca mai e timp.Mi se pare ciudat la 18 ani sa joci jocuri la ziua ta.Cheama mai multa lume,pui muzica, sa fie de baut si de mancat(dar nu cu portia, aperitive, alcool)
De obicei se danseaza mult si se bea, mananca.Pe la 12 tortul, apoi de obicei la majorate invitatii "aduc" 2-3 provocari pentru sarbatorit. Unii pleaca pe la 3 altii dimineata.

Dupa cum ai pus tu intrebarea, parca sarbatoresti 12 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
La mulţi ani!
Ai parte de dans, muzică, nu poate fi plictisitor!
Să te distrezi bine!
Te pup!

| Foxyyyy a răspuns:

Nu crezi ca esti cam mare pentru jocuri?

| zeulzamolxe666 a răspuns:

Joc in doi cu schimb de pase!

| mariumarius a răspuns:

Poate niste dans si muzica ar fi super.

| scooby98 a răspuns:

Adevar sau provocare(ma rog doar provocare)

| scooby98 a răspuns:

App LA multi ANI!

| CrunkBoy a răspuns:

Da la majorat nu prea trebuie sa te joci... trebuie muzica buna care tine invitati numai pe ringul de dans, doar la 12 noaptea cand sunt pedepsele trebuie organizat de cineva si atat in rest distractie happy

| Corinush2013 explică:

Pai cred ca nu mati inteles corect! mersi tuturor...desigur o sa fie minacre, muzica, dansuri, dar deja am gasit si jocuri originale nu pentru copii de 12 ani!