anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Peste o saptamana merg pentru prima data acasa la prietena mea la parintii ei. O sa fie ziua fratelui ei, asa ca o sa fie si nasii lui acolo. Am ceva emotii, mi-ar prinde bine niste sfaturi de la voi. Cu ce sa merg la ei, adica ce sa iau sa fac o impresie buna? Ce gesturi ar trebuie sa fac / evit? Multumesc! big grin

10 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Aoleu fratelo, fate bolnav sau nu stiu da-te disparut in ziua respectiva, te va omori psihic evenimentul asta,

| neutrino a răspuns:

In asemenea cazuri, tu impreuna cu prietena ta trebuie sa cumparati un cadou comun si tinand seama ca este ziua fratelui ei, participarea fetei ar trebui sa fie mai mare decat a ta. Apoi, tu trebuie sa cumperi un buchet frumos de flori, pentru mama fetei. In rest nimic. De vorbit, trebuie sa vorbesti atunci cand esti intrebat, nu spala la varza atunci cand nu este cazul. Nu te imbraca aiurea!

| Oana92 a răspuns (pentru neutrino):

Si neaparat! Nu te pune sa o pipai si sau saruti de fata cu toti invitatii! laughing

| neutrino a răspuns (pentru Oana92):

Oana draga, ai greșit adresa!

| Oana92 a răspuns (pentru neutrino):

Da, da, scuze laughing

| Emilian65 a răspuns:

Un buchet de flori pentru prietena ta si o mica atentie pentru fratele ei care este sarbatorit.

| Oana92 a răspuns:

Adaug si eu ceva la ce a spus neutrino: nu o pipai sau saruta de fata cu toti invitatii!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

M-as duce beat si cu slitul desfacut. Si dupa ce as seca pe toata lumea as incepe sa zbier chestii retardate tipice femeilor de genul "Cine ma place, ma place asa" sau "Toata lumea ma judeca".

| Kriss96 a răspuns:

Eu am trecut prin experienta asta dar ca fata. Si nu consider ca e asa mare diferenta deci sunt in masura sa ti zic ceva: fi tu! Nu incerca sa pari ceea ce nu esti. O sa pari exagerat. Nu trebuie sa te dai pe spate. Un buna ziua si la revedere toti stiu sa zica. Sigur ca ai putea evita o betie, o gluma proasta pe care o faci de obicei cu prietenii, ragaitul, cocotatul picioarelor pe masa. Dar in rest fi tu insuti. Daca vrei sa faci o impresie buna ai putea lua niste prajituri sau un vin bun. Eventual niste flori pentru doamne.

| Kira5854 a răspuns:

Incearca sa socializezi si tine minte asta parintii au dreptate chiar daca spun un rahat totul e simplu: ZI DA SI DA DIN CAP!