| MiculFaraon a întrebat:

sad. Plac o fata mai mare ca mine cu 2 ani, eu am 14 ani iar ea are 16 ani. Va rog mult cum ma pot imprieteni mai bine cu ea si cum pot afla daca ma place. P.S. - este o fire mai timida. Va rog ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Cata vreme nu aveti subiecte de conversatie nu ai cum sa te imprietenesti mai bine cu ea.
Incearca sa o cunosti mai bine si apoi vei gasi subiecte comune de discutie.

| MiculFaraon explică (pentru Zenithf):

Pai si cum sa o cunosc mai bine? sad

| Zenithf a răspuns (pentru MiculFaraon):

O intrebi de una de alta, vezi ce pasiuni are, ce vrea sa faca in viitor, cum este familia ei, etc.

8 răspunsuri:
| AndreiDoMino a răspuns:

Intra in conversatie cu ea, iar dupa un timp spune-i ca o placi si intreab-o daca sentimentul e reciproc. Daca nu e, nu moare nimeni, puteti ramane preieteni. Bafta!

| MiculFaraon explică (pentru AndreiDoMino):

Eu vorbesc cu ea pe facebook o intreb ce face. si dupa nu mai stiu nimic ce sa discut cu ea thinking si eu sunt cam timid sad

| Pathy a răspuns (pentru MiculFaraon):

E rau cand nu ai subiecte. Si daca esti si timid. e si mai rau. Oricum o sa iti dai seama cu timpul ca timiditatea poti sa o tii in frau si sa faci din ea o calitate. Acuma la ce subiecte sa abordati nu va poate ajuta nimeni.voi stiti ce vorbiti. Noi nu putem ghici ce subiecte i-ar placea ei sa abordati. Aici depinde de imaginatia ta

| Pathy a răspuns:

Acuma sincer.O fata oricat ar fi ea de muma padurii tot isi cauta iubiti mai mari decat ea. Eu zic mai bine sa renunti la ea. Acum sa iti raspund totusi si la intrebare. Pai ai putea face rost de numarul ei si sa ii rimiti seara cate un mesaj. E de ajuns sa o intrebi doar o data pe zi ce face, de altfel ai fii stresant si o sa incerce sa scape de tine. Mai vorbiti pe mess, dar ai grija sa nu ii arati ca tii la ea. Mai roaga cate un prieten comun sa iti mai puna o vorba buna, asa ca de impresie. In rest..totusi esti baiat, ai in sange vrajeala. te descurci tuwinking Multa bafta:*

| dyabolic a răspuns:

Pt inceput o poti ruga sa te ajute la teme o materie la acre nu te descurci ai grija sa fie o materie la care ea invata bine si se pricepe, asa cred ca aveti timp sa va cunoasteti si sa va apropiati. succes!

| alexnicolas a răspuns:

Spune-i tot ceea ce simti pentru ea si intreab-o daca si ea simte la fel si dacaq ni simte la fel roag-o sa fiti doar prieteni!happy