Bună!
Dacă o placi, de ce nu vrei să îi spui? Plus că ai precizat că eşti cu ea "puţin mai mult decât 2 amici". Invit-o în oraş, ia-ţi inima în dinţi şi spune-i toate sentimentele tale! Cine ştie, poate iubirea asta e reciprocă şi înfloreşte o relaţie între tine şi ea. Încă ceva, să nu fii timid pentru că timiditatea nu ajută la nimic, te face să îţi pierzi cuvintele, gândurile şi să te ruşinezi. Curaj!
Wooo ce dragut.
eu zic sa iti iei inima in dinti si sa ii spui tot ce simti tu pentru ea
sigur o sa inteleaga...si poate si ea simte la fel
incearca nu a nimic de pierdut!
bafta
Invit-o in oras. Si gaseste momentul sa o saruti daca tu zici ca sunteti mai mult decat 2 amici.
Intreab-o o data pe mess (avand in vedere ca esti timid) "m-am plictisit cumplit... mergi cu mine la un film?" Dupa care, in timpul filmului incearca sa o tii de mana si daca vezi ca totul e ok, te apropii usor de urechea ei precum ai vrea sa ii spui ceva, dar tot ce faci e sa te joci cu nasul prin parul ei dupa care, cand se intoarce spre tine "nedumerita", te indrepti spre buzele ei si o saruti incet (FARA LIMBA, deocamdata!) Stai atent, sunt foarte multe motivele pentru. care s-ar putea retrage (teama, nesiguranta, respiratie puturoasa, lipsa de chef, etc.) DECI nu iti pierde aiurea increderea in tine, nu te lasa indus in eroare de toate filmuletzele care automat se nasc in capul tau! Indiferent de rezultat (daca sta sau nu sa o saruti), cand se termina filmul, iesiti impreuna si continua sa iti mentii zambetul pe buze precum nimic nu s-ar fi intamplat! Cand va despartiti, SARUT-O PE OBRAZ daca nu vezi din partea ei intentia de a-ti oferi buzele ei si completeaza gestul cu "ai grija de tine, noapte buna (daca e cazul, bineinteles)" Apoi lasa sa treaca cateva zile pana sa faci urmatorii pasi si NU TE ARUNCA SA VORBESTI CU "tovarasii" FIINDCA TE ASIGUR CA VEI STRICA TOTUL IN CEL MAI SCURT TIMP si iti poti lua adio de la orice sansa cu acea fata Vezi ce faci si... bafta!
Gandeste-te inainte sa ii spui. Daca este o persoana care te cunoaste bine atunci nu cred ca ar fi vreo problema. Dar daca nu te cunoaste asa de bine si ai de gand sa ii spui ce simti pentru ea ti-ai asuma un risc...Sa nu stricati prietenia pentru ca din moment ce se va crea relatia vei avea diferite obligatii. Succes!