>> nu stiu sa gasesti subiecte de discutie
Cand te place o fata poti sa-i vorbesti si in chineza. . O sa zica ca adora ce-i spui . (JK)
Ce inseamna sa fii interesant? Prima atractie e fizica. Dupa aia iti da un test de inteligenta si unul de personalitate.
Poate e mai bine sa nu intri in vorba cu ele, dar sa tragi cu ochiul, sa-i zambesti si sa intorci capul. Stii sa faci pe misteriosul? Stii sa flirtezi? Atunci devii interesant.
Nu neaparat interesant pentru flirt sau ceva... interesant in general...
Ii dai semne ca o placi? Nu stiu ce vorbesti cu ele. Poate mesajul tau nu e ala bun. Poate inteleg doar ca esti un baiat istet care stie multe.
Cand intri in vorba cu cineva poti sa asculti ce zice si sa te arati interesat de ce vorbeste. De exemplu poti pune intrebari. Sau se vede pe fata ta ca esti fascinat. Poate vorbesti doar tu. Poate te duci la persoana nepotrivita. Si eu ma mai duceam la cele mai misto fete, dar fara succes .
M-am confruntat cu aceeasi problema ca tine pana de curand. Iti recomand sa ramai pozitiv si sa tot incerci. Incercat inveti mai multe si cu timpul o sa stii sa dai o fata pe spate doar dintr-o replica. Eu eram mai rau ca tine dar fix cand esti pe cale sa te ineci in raul vietii, atunci o sa ti se intinda o mana. Eu cand mi-am pierdut orice speranta am reusit sa imi fac prima prietena si atunci din gluma, dar a mers. Fii tare!