Nu cred a ar trebui sa iti pese de parerea parintilor tai... e viata ta nu a lor. bafta!
Eu cred ca daca o placi pe actuala prietena si esti sigur ca si ea tine enorm la tine ar trebui sa ii asculti pe toti si sa faci ceea ce este mai bine pentru tine... daca as fi in locul tau as ramie cu cea pe care o iubesc cel mai mult pina la urma trebuie sa te gindesti la viitor nu la ceea ce a fost intrecut
Fa ce crezi tu ca e mai bine! Nu ii asculta pe parintii tai daca nu iti place de fosta. Daca vrei sa ramai cu fata cu care ai facut sedinta foto, ramai, macar stii ca te-ai simtit, te simti si te vei simti bine.Si eu as face la felSucces!
Uiii, ce poveste frumoasaCe poti face? Daca intr-adevar te simti foarte bine cu actuala, atunci asculta-ti inima ta, nu a parintilor.Cat despre menajera ta, este foarte urat din partea ei sa stea sa spioneze.Bafta pe viitor!
Vorbeste cu parintii tai si explica-le situatia.Mai devreme sau mai tarziu o sa-si dea seama cine e fata potrivita pentru tine.
Isprava ta e o isprava normala
oricui i se poate intampla...mai bine faci un film dupa povestea asta
Ce sa faci? Da-o afara pe menajera, daca e sa-ti filmeze toate aventurile... ai sa tragi din greu.
Ana_1799 întreabă: