| rossel a întrebat:

Poate parea un pic cam jenant:dSunt la faculte=atea de arhitectura anul 3.Ca hobby imi place foarte mult fotografia digitala asa ca mi-am propus sa fac un album cu nuduri feminine realizat de mine.
Am avut cateva tipe care au pozat si ultima a fost o amica foarte buna.
S-a dezbracat am facut cateva fotografii.Pentru nici o femei nu am simtit ce am simtit pentru ea la sedinta foto.Nu ma mai puteam concentra si am inceput sa ne facem complimente reciproc, usor, usor am ajuns in pat, am facut-o frumos cu preludiu, incet etc. M-am simtit foarte bine, cel mai bine, nici cu actuala mea prietena nu m-am simtit asa de bine. A ramas la mine peste noapte.Eu vreau sa raman cu ea, cu care am facut-o, ne potrivim ma simt mult mai bine in compania ei din totate punctele de vedere.Problema ca m-as putea despartii de actuala prietena nu este grava.Problema este alta.Menajera familiei mele in ziua aia cand a venit tipa pentru poze, ne-a urmarit si filmat tot timpul cat ea a stat la mine in camera.Inregistrarea a ajuns la mama, care nu a fost deloc multumita ca am lasat-o defintiv pe fosta, iar acum imi baga in cap tot felul de argumente ca sa nu o mai plac pe actuala care e si fiica unui partener de afaceri al tatalui meu.
Eu vreau sa o pastrez pe actuala, ea este la arhitectura urbanism si ne potrivim la tot. Voi ce ziceti? Da-ti-va cu pararea despre "isprava" mea.

10 răspunsuri:
| anndellinna a răspuns:

Nu cred a ar trebui sa iti pese de parerea parintilor tai... e viata ta nu a lor. bafta!

| Anca a răspuns:

De unde ai scos telenovela asta?winking
Ai f multa imaginatiewinking

| Lile@... a răspuns:

Eu cred ca daca o placi pe actuala prietena si esti sigur ca si ea tine enorm la tine ar trebui sa ii asculti pe toti si sa faci ceea ce este mai bine pentru tine... daca as fi in locul tau as ramie cu cea pe care o iubesc cel mai mult pina la urma trebuie sa te gindesti la viitor nu la ceea ce a fost intrecut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Complicata situatielaughing Eu zic ca cel mai bine e sa iti urmezi sentimentele.
Daca cineva din familia ta nu este de acord cu decizia ta de a ramane cu o anumita fata argumenteaza astfel: Sufletul poti sa il influientezi in alegerea unei iubite, dar nu poti sa ii poruncesti.

| Simonaa5 a răspuns:

Las-o pe mama vezi-ti de viata tawinking

| Aero_2277 a răspuns:

Fa ce crezi tu ca e mai bine! Nu ii asculta pe parintii tai daca nu iti place de fosta. Daca vrei sa ramai cu fata cu care ai facut sedinta foto, ramai, macar stii ca te-ai simtit, te simti si te vei simti bine.Si eu as face la felwinkingSucces!

| Barajag a răspuns:

Uiii, ce poveste frumoasahappyCe poti face? Daca intr-adevar te simti foarte bine cu actuala, atunci asculta-ti inima ta, nu a parintilor.Cat despre menajera ta, este foarte urat din partea ei sa stea sa spioneze.Bafta pe viitor!

| IloveCats a răspuns:

Vorbeste cu parintii tai si explica-le situatia.Mai devreme sau mai tarziu o sa-si dea seama cine e fata potrivita pentru tine.

| gabitza_6878 a răspuns:

Isprava ta e o isprava normala laughing
oricui i se poate intampla...mai bine faci un film dupa povestea asta laughing

| Emeraude a răspuns:

Ce sa faci? Da-o afara pe menajera, daca e sa-ti filmeze toate aventurile... ai sa tragi din greuwinking.