anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Poate ramane prietena mea insarcinata daca am facut-o neprotejat, dar nu mi-am dat drumul in ea? Prima oara a fost protejat, dar a 2- a oara nu si nu i s-a rupt himenul inca pentru ca-i elastic. Aseara i-a venit, insasangele a spus ca era diferit, iar pana in dupa-aamiaza asta nu i-a mai venit nimic. Deci, ce %$^$#% se intampla ca nu mai inteleg nimic?

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

O femeie poate ramane insarcinata doar in perioada fertila dar chiar si atunci rata de succes este doar in proportie de circa 85%. In afara perioadei de fertilitate probabilitatea de a se forma o sarcina scade cu atat mai mult cu cat sexul are loc la o data mai indepartata de cele 5 zile considerate ca fiind posibil fertila femeia, aceasta fiind in medie de circa 5-15% si chiar spre max.3% in zilele situate in preajma menstruatiei. In acest caz/situatie o sarcina se poate forma cu totul accidental. Fericirea ta depinde de data la care a avut loc incercarea de dezvirginare, deci in ce perioada a ciclului menstrual de afla in acest moment prietena ta.

| neutrino a răspuns:

In acest caz nu poate fi vorba de sanse, ci de ...nesanse, adica de ghinion. Dupa orice sex neprotejat exista posibilitatea ca fata sa ramana gravida, in functie de "norocul " fiecareia.

| Emilian65 a răspuns:

Daca al doilea act a fost neprotejat, chiar daca nu i s-a rupt himenul, cu siguranta a ramas gravida.

| Kapss a răspuns (pentru Emilian65):

E sa mori tu. si daca n-a ramas sa-ti dau un glont in cap. vorbesti si tu sa te afli in treaba in ***

| madalinamadu a răspuns:

Depinde când trebuie să-i vină menstruţia. Din câte am înţeles, ea era virgină şi din acest motiv a avut acea sângerare.

| Nuvr a răspuns:

Spune-i sa faca un test de sarcina si atunci ve-i afla daca e insarcinata sau nu
acum o sa vezi mii de pareri toate sunt impartite