Wow... la 15 ani oral nu mi se pare ceva mai usor, nu stie dar ca siguranta nu esti indragostita de acest baiat, tii la el iti place sa fii ca el dar nu il iubesti ca adevarat, si mai e ceva te atrage mai mult oral decat sexul normal? eu zis ca ar fi mai bine sa nu mai faci chestia asta adica nue bine.:*:*:*bft:*
Pana la urma e barbatul cu care ti-ai inceput viata sexuala, deci e foarte important in viata ta. Esti insa foarte mica pentru asa ceva si dezorientarea ta provine din nepregatire. Corpul si mintea ta nu sunt pregatite pentru o relatie care include sex (si nu orice sex, ci sex oral, mult mai dificil de integrat decat sexul normal) si atunci iti semnaleaza asta. Eu zic s-o luati mai incet. Ai rabdare, nu arde etapele. In 5 luni nu se ajunge la sex oral decat daca sentimentele sunt subrede.
Sex oral la 15 ani cu un baiat pe care nu-l iubesti!
Esti tare fata!
Indiferent de ce ar spune ceilalti, mie mi-ar fi rusine in locul tau, sincer!
Deja esti ahtiata dupa...^&*&&( Pacat de educatia ta!
La 15 ani...ai inceput cu oralu` ca ti se pare mai simplu nu?
Cum poti face acest lucru daca nu esti sigura pe sentimentele tale?
Iti place, il vrei in preajma doar pentru ai face un oral?
[nasty]
Btw va face-ti reciproc sau doar tu lui:*:*:*. in cazul ca ii faci doar tu.inseamna ca sta ca u numai pentru asta... daca amandoi cred ca va yubiti in felul vostru numai ai grija sa nu devii dependenta*:*::*
Pai atunci se schimba nu stiu... inseamna ca tine la u daca a facut pasu asta, si sincer nu vad nici o problema atata timp cat e reciprok:*:*:*. ai sa-ti dai u seama da il iubesty stai linistita daca nu ai sa mai tii la el nu ai sa mai poti face sex oral, o sa-ti fie oarecum:*:*
Ce spune mama ta? Ai mai conversat cu ea? Ce activitati faci cu prietenul tau? Sau numai iubire si sex pana la casatorie?
Eu cred ca ar fi bine sa pui mana sa inveti ca in viata te asteapta multe examene orale dar la scoala:d
@zuzu... mda, e reciproc. Am facut-o pentru ca tin la el. El a fost cel care a inceput, fara sa-mi pretinda ceva in schimb. Stiam ca la un moment dat va cere ceva, insa nu s-a grabit. Niciodata nu m-a obligat, tot timpul a pus conditia "daca vrei".
@ Princess : Ma refeream la faptul ca nu as vrea sa ajung sa raman cu el doar datorita atractiei fizice, sa-mi fie prea greu sa ma despart de el si asa sa avem o relatie doar de smecherie.
Am 19 ani si cred ca iti pot da un sfat. sper sa-l iei in considerare, nu uita, ai 15 ani, daca de la 15 ani faci treaba asta, la varsta mea ce o sa faci, o sa te penetrezi cu cate 2 penisuri in fiecare orificiu? nu faci bine, te inteleg, incepi sa tii la el, dar gandeste-te ca el poate rade de tine la prietenii lui, "baa, voi stiti ce mi- facut? mi-a facut sex oral baaa" si ei cum sunt niste draci prosti, o sa inceapa sa rada si sa duca vorba mai departe, incearca sa te gandesti bine inainte sa mai faci asta, tu o sa ai de pierdut, nu eu, chiar imi pasa de ceea ce ti s-a intamplat, uite numarul meu daca vrei sa stam de vorba... 0758556919 respect.
Cred ca ar trebui sa iti pui ordine in ganduri. Dupa o anumita perioada intervine si obisnuinta pe langa iubire. Nu stiu ce sa iti spun eu zic ca inca tii la el doar ca e o perioada mai aiurea. Sper sa poti trece peste :*
Si ce impresie are el despre tine acum? ii place oralu care il faci, dar el iti face? nu.deci inainte te iubea ca erai inocenta dar acum nu mai esti decat o tipa care a luat-o in gura.imi mpare rau dar ai vazut ca si mihaela radulescu a patit la fel cu primul ei iubit? dupa ce i-a facut un oral in wc-ul scolii nu a mai vrut sa o vada.asta e. va arucati ca leii, si cadeti ca mustele.
Oare a intervenit rutina¿?
Cat despre sex nu zic nimic ai fost criticata destul. Tu știi ce e mai bine.
La voi cred ca intervenit rutina, schimba-ți un pic activitățile zilnice. Cat despre faptul ca nu poți sa spui " te iubesc" nu-i bai atât timp cât nu suferi și totul e ok. Știi uneori e mai bine sa demonstrezi ca iubești și sa nu spui...
In zilele de azi un " Te iubesc" nu mai înseamnă nimic din păcate toți îl spun fără însă sa simtă acel sentiment atât de pur
Nu zic nimic.am aproape 14 ani si sincera nu ma vad la 15 facand oral cu cineva[eu nici macar nu sunt impreuna cu cineva]. eu te'as sfatui sa te gandesti bine inainte de a face ceva.sa iti pui intrebarea: oare e bine ceea ce fac? oricum daca simti fluturasi in stomac pentru el banuiesc ca totul e ok dar trebuie sa'l cunosti mai intai.aici intervine vorba: "Intai alege ce sa iubesti, apoi iubeste ce'ai ales"
asta este parerea mea.mai mult nu stiu ce as putea spune
"oral" la 15 ani nu e bine crede-ma. poate ca nu veti mai fi mult impreuna. tu crezi ca sa "o facetzy"inseamna sa tineti unu la altul...nu nu!
HappynewCenusa întreabă: