| daniela_7403 a întrebat:

Pot ramane insarcinata daca partenerul nu a ejaculat in vagin?(fara prezervativ, si nu iau contraceptive). Am facut-o de 5 ori si dupa fiecare act faceam baie ambii... pana la ejaculare mai ies spermatozoizi de la el? Merci anticipat!

32 răspunsuri:
| J7anine a răspuns:

Sanse sunt...

| GreenSky a răspuns:

Lichidul seminal contine spermatozoizi...deci e posibil! mai bine fa-ti un test de sarcina...

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Da, e posibil, fa un test de sarcina sau pentru siguranta mergi la un ginecolog.Nu ai spus cand s-a intamplat?

| alexam a răspuns:

Da, poti ramane oricand insarcinata ( in perioadele tale de fertilitate ). Inaintea ejacularii pot exista spermatozoizi, in cele cateva picaturi de lichid ce apar...

| DenissaDeea a răspuns:

Cu siguranta exista riscul de a ramane insarcinata!''protejatul''de genul acesta nu e o metoda de a nu ramane insarcinata100% sigura. E o metoda de protectie de 10%in anumite cazuri, ai grija si alege o solutie mai sigura, succes.

| alexam a răspuns:

Poti sa iti faci tu baie! Daca e sa ramai, ramai insarcinata! mai bine folositi prezervativul, daca nu vrei pastile! Are cea mai mare siguranta dintre metodele contraceptive!

| buburutza a răspuns:

Din cate am inteles eu cam poti ramane.Si pana la ejaculare, pe parcursul actului sexual lor le mai scapa involuntar cate o picaturica plina de spermatozoizi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cate am inteles eu, chiar si in lichidul pre-spermatic pot exista spermatozoizi, adica desi nu a ejaculat inca ar putea exista surprize. Cel mai sigur e sa folosesti prezervativ

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baia nici macar nu e metoda de protectie. Aceasta metoda rurala are exact efectul contrar decit cel pe care ti-l imaginezi

| maya_4030 a răspuns:

Da, poti. De ce riscati cand e atat de simplu sa luati de la farmacie un pliculet ce e "aur" curat big grin

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

DA! ies o gramada! Numai vreo 50-100 de milioane, aflati in lichidul preejaculator, care apare sub forma de 2-3 picaturi, sub efectul excitatiei! Dece Dumnnezeu o faceti fara prezervativ? Nu va e frica de boli? E plin de ele! Candida, ciuperci, Herpes, HPV, HIV >>> SIDA, SIFILIS, etc... Crezi cumva ca sunt faine?! Doamne, cata INCONSTIENTA! Tu nu ai citi nimic pana acum despre sex?, din momentt cee pooti pune o astfel de intrebare?! Groaznic!

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

@alexam - Prezervativul iti ofera o protectie mica impotriva sarcinii... Mai putin de 90 %.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, pana la ejaculare ies milioane de spermatozoizi si ai sanse foare mari sa fi ramas insarcinata facand sex neprotejat.

| greg a răspuns:

Iese dar sunt sanse f mici sa ramai, minime.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@PsihoSex - pai sa stii ca nu a citit nici macar cartea de anatomie daca ne zice de spermatoiz

| ghem a răspuns:

Lipsa de informare este in floarela tine! Scuza ma ca ti o spun atat de direct, dar riscul aparitiei unei sarcini este foarte ridicat in cazul tau. Prezervativul, pastila de a 2 a zi, anticonceptionalele, steriletele etc sunt doar cateva din metodele de prevenire ale unei sarcini. Nu ai cum sa faci sex neprotejat si s ate astepti ca daca imediat ce te speli sub dus se duc spermatozoizii. Si inainte de a ejacula exista un lichid numit si " picaturile placerii" care contine o cantitate la fel demare ca sperma eliminata.
Imi pare rau sa ti o spun, dar pregateste te pentru o sarcina si un avort daca nu vrei s apastrezi copilul. Ar trebui sa fii mai constienta de ceea ce faci si de consecintele faptelor tale! In orrice caz, pentru a fi 100% sigura de o eventuala sarcina du te la medic. bafta multa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Da, rămâi însărcinată dacă nu se retrage la timp și mai ești și în perioada de ovulație.
Metoda folosită de voi se numește "coit întrerupt".
Dragoste fără probleme.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e nicio sansa sa ramai insarcinata, nici macar daca ejaculeaza in vagin. Faceti sex linistiti. Si de cat mai multe ori.

| yoannah a răspuns:

Nu se stie niciodatastraight face
Incearca un test de sarcinawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu, nu stiu straight face ...eu intreb ca pot sa fiu insarcinata daca dupa 5 zile de cand s`a int. nu ma doare abs. nimic si am durerile obisnuite inainte de menstruatie?:-s

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai, din cate stiu eu da, poti sa ramai, intrebarea mea e insa pentru barbati, cum stiu cand sa se retraga? inainte de picaturile placerii?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca a ejaculat in apa si pe urma te-a masturbat cu degetul in vagin, este foarte posibil sa ramai, daca nu, probabilitatea este mica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dap asa am ramas insarcinata eu se zice ca barbatul mai ejaculeaza in timpul actului sexual spermatozoizi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti ramane insarcinata. dar mai bine fa-ti un test pentru sarcina ar fi cel mai bine Bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aseara am facut. stimulare d sex happy si a pus penisul doar un pic langa vagin, fara prezervativ, exista riscul sa raman insarcinata? :-s

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna ziua! eu am incercat sa facem sex dar ne-am aporit, adica mi-a atins un pic vaginul cu capul penisului. exista ceva sanse?
fara act sexual? fara penetrare?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu iese nimic. daca el nu a ejaculat in vagin...nu iti fa probleme

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e o regula...asta depinde de la persoana la persoana! dar data viitoare protejeaza-te! te sfatuiesc sa iti cumperi un test de sarcina! vei afla sigur! mult succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistita. am facut-o si eu de multe ori cu prietena mea. exista sanse dar destul de mici.deci ar fi bine sa-ti faci un test dar sansele sunt infirme.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da poti ramane insarcinata< pentru ca sperma este si in fluidul eliberat de penis!