| pysi a întrebat:

Salut:poti ramine insarcinata daca ai intretinut relatii in perioada menstruatziei si prietenul a ejakulat in tine?|()tzin sa spun ca eram la inceputul menstruoatiei, adica in a 2 zi din cele 7 pe care le am de obicei)mersi

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai scapat du-te ingenuncheaza si multumeste-i lui Dumnezeu si sa nu mai faci prostia asta daca nu vrei bebe.

| catthshshshs a răspuns:

Din cate stiu eu se poate, chiar daca din cate am inteles, sunt sanse destul de mici.Pe viitor nu mai fa greseala asta si fa-o protejat.Baftawinking

| floaredetrandafir a răspuns:

Pai sunt sanse foarte mici dar ai si u grija

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Da, există posibilitatea dar e foarte mică. Mai există posibilitatea să te alegi cu o infecţie de toată frumuseţea dacă nu ai fost atentă la igienă.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Daca nu te-ai protejat sunt sanse, mici dar sunt.Sunt deasemeni sanse sa faci o infectie, deci atentie la protectie.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca ai ciclul perfect regulat, riscul este foarte mic, aproape neglijabill. Daca ai ciclul neregulat, atunci riscul este semnificativ mai mare.

| alexutzu00791 a răspuns:

90% sanse si 10% spermatozoizi expirati sau obositi

| ShineMe a răspuns:

Dar de ce ai mai facut-o neprotejat daca domnul respectiv sa nu mai jignesc pe nimeni nu stie cand e pe cale sa ejaculeze? Tu ai avut asa de mare incredere in el sau vrei unul mic?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti sa ramai in perioada menstruatiei insarcinata

| myworldis5784 a răspuns:

Oopppsss sigur ca poti, pai e perioada cea mai fragila...se mai face ma rog, dar deja depinde totul de partener, pentru ca se putea evita situatia asta de-acum in care esti tu, daca el atunci cind a simtit ca o sa ejaluze. o facea dar nu in tine!
NUMAI FA chestia asta daca nu vrei un copilash
Sorry dar pe viitor.MAI MULTA RESPONSABILITATE DIN PARTEA LUI.cred ca si tu poti trai 7 zile fara sex...sau nu?

| sollo a răspuns:

Sunt sanse dar sunt foarte micibig grin asaca vedeti si voi...mai cu atentiewinking

| anku_4442 a răspuns:

Da e posibil. fa-ti un test de sarcina ca sa stii sigur.

Răspuns utilizator avertizat