| klaws007 a întrebat:

povestea mea începe cam asa:
eu sunt într`o relație cu o țiganca romanizata, eu fiind roman. noi ne cunoaștem de vreo 10 ani, dar ea atunci era o puștoaica, avea 12 ani. multi ani nu ne-am mai văzut. acum un am ne-am reîntâlnit și de atunci am mai ieșit la un suc etc pana când ne-am dat seama ca ne iubim. desigur ca au apărut și niște probleme, nici părintii ei nici părintii mei nu vor sa ne accepte împreuna. asa ca am decis sa plecam cu chirie. voi ce părere aveți? ce ar trebui sa facem?

Răspuns Câştigător
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus @klaws007! Părerea mea este următoarea, şi iartă-mp dacă sunt prea directă - relaţia deocamdată nu merge. Dacă ne povesteai că ai o relaţie cu o fată de etnie rommă sau dacă foloseai o altă exprimare, poate că mă convingeai. Dar, din moment de relaţia ta este cu o ţigancă ai spus totul. Repet, e doar opinia mea, iar dacă greşesc, iartă-mă, însă la cele mai mici neînţelegeri tu îi vei reproşa acest lucru, iar relaţia nu va rezista.
Dacă-mi permiţi un sfat, ar trebui să vă continuaţi o perioadă relaţia, fără a o legaliza, fără a avea copii, pentru a vă convinge dacă sentimentele pe care le nutriţi unul pentru celălalt sunt reale. Nu se ştie apoi ce pretenţii vor avea părinţii ei în cazul în care relaţia nu va dăinui, ar fi bine să te documentezi despre ce obiceiuri au, chiar dacă sunt romanizaţi.
O zi cu zâmbet să ai şi gânduri limpezi!

| klaws007 explică (pentru IMPERIA):

Sincer chiar iți mulțumesc ca ești directa, la aspectul de care îmi spui tu, eu nu m`am gândit. oricum, iți sunt recunoscător pentru opinie.

6 răspunsuri:
| oanard174 a răspuns:

Pai cred ca ati luat decizia potrivita, daca va iubiti este normal sa faceti asta.

| Lore2good a răspuns:

Din punctul meu de vedere faceti o alegere buna.Daca va iubiti,nu conteaza ca altii nu accepta relatia voastra in prima faza. Daca iubirea voastra e puternica, o sa treaca peste toate reutatile si neintelegerile din partea celorlalti. Odata ce ati facut pasul asta, cu timpul ai vostrii o sa va inteleagawinking.
Bafta si sper sa va fie bine!

| doc69 a răspuns:

Sa va casatoriti si sa ii invitati daca nu asta e practic voi vreti sa va faceti propria familie ailalta trece in acest caz la extinse

| angel09 a răspuns:

Ar trebui sa locuiti o perioada impreuna si sa asteptati sa se linisteasca apele cu familiile voastre... dupa care ar fi bine sa discutati si cu ei vedeti care sunt motivele pentru care nu sunt de acord cu relatia voastra.

| gestfacoff a răspuns:

Daca tu stii in mare parte ca tine la tine si ca ar putea dura ceva timp. Domnul fie cu voi!
Sper sa va tin muult puppy dog eyes!