Buna, e posibil ca ea sa nu fi tinut la tine niciodata si poate doar s-a jucat cu sentimentele tale, sau poate e alt baiat la mijloc.Nimeni nu poate sti ce e in sufletul ei si ce a determinat-o sa faca asta, voi stiti cel mai bine ce a fost in relatia voastra.
Poate ai gresit cu ceva sau pur si simplu nu existau sentimente de iubire, sau asa a fost sa fie...
Cel mai bine ar fi sa o intrebi pe ea si sa discuti cu ea, doar asa poti afla adevarul.
Sper ca nu esti suparat pentru ca intre noi fie vorba, mare paguba in papusoi
La vorbe mari ne pricepem cu totii dar cand e vorba de demonstrat stam cam prost
Stai cu alta.Nu lasa tineretea sa treaca pe langa tine suferind dupa o tipa care acum poate ca e deja cuplata
1. poate ai facut ceva si ai suparat-o fara sa iti dai seama.
2. poate si-a gasit pe altu si pur si simplu vrea sa scape de tine.
bafta!
Un motiv a avut ea de te-a parasit, cu siguranta. Eu cred ca ar trebui sa stai de vorba cu ea despre asta. Numai ea poate sa te lamureasca in privinta acestui lucru.
Salut, din ce ai scris tu, cred ca ea nu te-a iubit niciodată.
Mai rău, nu a avut nici bunul simț să-ți spună în față ...deci clar nu te-a meritat niciodată.
Iți recomand să nu o mai cauți, chiar s-o ignori totalmente!
- nu dispera, iti garantez că vei intalni o persoană să te respecte si să te iubească pentru. ceea ce ești tu.
Succes.
Alt baiat nu-i la mijlok asta o stiu sigur, sentimente e putin spus eu chiar o iubesc... si din cite imi pare mie poate azi rezolvam problema