anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietena m-a parasit fara nici un motiv, fara sa ne certam, imi zicea ca tine la mine si no sa ne desparta nimic, dar in final iata ce a iesit, cum credeti a tinut vreun moment la mine sau care o fi cauza despartirii surprinzatoare pentru mine? merci anticipat

7 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, e posibil ca ea sa nu fi tinut la tine niciodata si poate doar s-a jucat cu sentimentele tale, sau poate e alt baiat la mijloc.Nimeni nu poate sti ce e in sufletul ei si ce a determinat-o sa faca asta, voi stiti cel mai bine ce a fost in relatia voastra.
Poate ai gresit cu ceva sau pur si simplu nu existau sentimente de iubire, sau asa a fost sa fie...
Cel mai bine ar fi sa o intrebi pe ea si sa discuti cu ea, doar asa poti afla adevarul.

| Razvan a răspuns:

Sper ca nu esti suparat pentru ca intre noi fie vorba, mare paguba in papusoioh go on
La vorbe mari ne pricepem cu totii dar cand e vorba de demonstrat stam cam prost
Stai cu alta.Nu lasa tineretea sa treaca pe langa tine suferind dupa o tipa care acum poate ca e deja cuplata

| Floreenofficial a răspuns:

1. poate ai facut ceva si ai suparat-o fara sa iti dai seama.
2. poate si-a gasit pe altu si pur si simplu vrea sa scape de tine. sad
bafta! wave

| A.be.ce a răspuns:

Un motiv a avut ea de te-a parasit, cu siguranta. Eu cred ca ar trebui sa stai de vorba cu ea despre asta. Numai ea poate sa te lamureasca in privinta acestui lucru.

| Lucian_1592 a răspuns:

Salut, din ce ai scris tu, cred ca ea nu te-a iubit niciodată.
Mai rău, nu a avut nici bunul simț să-ți spună în față ...deci clar nu te-a meritat niciodată.

Iți recomand să nu o mai cauți, chiar s-o ignori totalmente!
- nu dispera, iti garantez că vei intalni o persoană să te respecte si să te iubească pentru. ceea ce ești tu.
Succes.

| tina28 a răspuns:

dapu tu nu stii ca oile nu au sentimenti...rolling on the floor

| nniiccoollaaee a răspuns:

Alt baiat nu-i la mijlok asta o stiu sigur, sentimente e putin spus eu chiar o iubesc... si din cite imi pare mie poate azi rezolvam problema