| Viorel85 a întrebat:

Salut,
Prietena mea a fost virgină până zilele trecute, când ne-am ocupat amândoi de asta. Eu, n-am mai fost cu o fată virgină până acum dar aveam o vagă idee ce va urma. Totuși, eu vă spun experiența mea cu Cristina care la final, aș zice că a fost, așa...destul de plăcută. Nu la fel de plăcută cum îmi imaginam dar ne-am înțeles unul pe altul. Am inceput cu unpic de preludiu, prezervativ pus și am incercat penetrarea. Greu de tot a intrat și ea cu dureri și să mă opresc. Am mai încercat așa să ne excităm unul pe altul și după, al doilea număr. Cam tot așa. La al treilea, am folosit puțin mai multă loțiune de lubrifiere și parcă a fost mai ok dar vă spun sincer, nu mă așteptam să fie așa de strâmtă jos și nu mă așteptam ca penisul meu fiind în erecție, să se îndoaie. Ea chiar nu are experiență sexuală dar aia nu-i neapărat o problemă. Eu sunt mai în vârstă și am ghidat-o. Un alt detaliu e că nu s-a epilat deloc jos și asta a făcut de 5 ori mai greu să intre. A fost de acord să se epileze data viitoare. A doua zi a avut sângerări mai toată ziua dar acum e bine. Să înțeleg că hymenul, i s-a rupt sau întins. Vă rog să-mi spuneți dacă e normal ce s-a întâmplat.și cum a fost experiența voastră cu o fată virgină. Cât mai multe detalii, vă rog și dacă se poate, fără miștouri.
Mulțumesc

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

"Am inceput cu unpic de preludiu... "
Greseala enorma din prima, fiindca un pic de preludiu care nu a fost dus pana la capat, neobtinandu-i nici macar un orgasm clitoridan, sexul a fost mai dureros si neplacut, de aici si lipsa umezirii, fiindca fata nu era prea excitata odata ce ai folosit lubrefiant la o partida sexuala cu o femeie tanra si potenta.
Pacat ca nu ai avut rabdare sa se excite la maxim si nu ai fost capabil sa ii termini macar preludiul.

Secretul unui sex bun sta intotdeauna in preludiu bine facut femeii, fiindca tu ca barbat te poti scapa pe tine in 10-20 de secunde, dar femeia are nevoie de 15 min ca sa ajunga la un orgasm vaginal si daca nu are preludiu de inceput facut cum trebuie, nu va ajunge niciodata sa aprecieze o parida sexuala care o lasa neterminata si frustrata.

ia de vezi aici ce spune un medic:
https://www.facebook.com/reel/1014394940212274

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

"Eu sunt mai în vârstă". Chiar esti, daca esti nascut in 85!
Iar fata e minora?