Nu folositi nici alcoolul, nici scrumul de tigara pentru ca astea sun lucruri care fac mai rau organismului. Incercati sa fiti relaxati si linistiti atunci cand vreti sa faceti penetrarea. Tu ca baiat, mangai-o, sarut-o, incearca usor sa o penetrezi prima data, daca nu intra continua cu ce am zis mai sus, apoi mai incearca penetrarea si ai sa vezi ca dupa cateva incercari de acest fel veti reusi ce v-ati propus si veti fi fericiti amandoi.
Exista un numar, e adevarat mic, de fete care nu pot fi dezvirginate decat la bisturiu. Ar putea vedea un ginecolog.
La vrsta ei himenul trebuie sa fie usor de rupt. stiu ca poate parea rusinos dar totusi ar trebui sa vada un ginecolog.
sau daca te tine tupeul aplica metoda tare cu tupeu poate cedeaza himenul si o sa simta durere insuportabila doar 10 secunde... ai grija de ea! succes!
Nu stiu...dar faza cu bautura. a2-a zi o sa uite si ..mnah stii cum e Prima data ar trebui sa ramana amintire nu? Dar la ea ce o sa ramana? o betie crunta si o durere de cap.
Daca ati incercat tot si nu merge, inseamna ca nu e pregatita emotional, de-asta o doare atat de tare.