anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.Prietena mea are o sarcina de aproape 2 saptamani.Se poate face avortul prin medicamentatie?

Care sunt efectele negative daca face un avort chirurgical avand in vedere ca are 15 ani?

Răspuns Câştigător
| Isabela96 a răspuns:

In primul rand nu este posibil sa avortezi prin medicamente fara sa te pui pe tine in pericol in al doilea rand poti face un avort spontan daca esti foarte stresata sau daca esti lovita foarte tare(avort spontan inseamna din cauza unei dureri iti pierzi copilul daca este mic mic pana int-o luna dispare fara nici o problema dar daca e mai mare poate sa ramana in tine)
Un avotr chirurgical este dureros si mai ales iti scoate copilul afara pe bucati iar asistenta il asambleaza ca sa nu ite doctorul ceva in tine.
Ma rog nu mai vb despre asta ca ma trec toate frigurile numai cand ca gandesc si iti sugerez pentru mai multe informati sa consulti adresa http://www.ccalba.ro/ si clinica lor este in Alba

5 răspunsuri:
| Mihai19MaxX a răspuns:

Din cate stiu eu este singura solutie si se poate face doar la 8 saptamani de sarcina. efectele negative nu sunt acelea ca face avort, ci acela ca a ramas insarcinata.se va simti afectat psihologic o perioada si nu va mai avea asa mare incredere in ea.are nevoie de un prieten asa ca fii langa ea in perioada asta.

| Isabela_6206 a răspuns:

Wow. nu stiu, mergi la ginecolog si intreaba-l.

| Picasso a răspuns:

Auci,spune-i si ei ca exista prezervative,si anticonceptionalele nu sunt indicate, sa nu mai fie asa naiva, si sa consulte un medic! succes

| georgiana_1403 a răspuns:

Cred ca exista si posibilitatea ca sa avorteze prin medicamentatie dar atat prin medicamentatie cat si prin avort exista sanse ca sa nu mai poata avea copii. insa nu stiu cat de mari sunt aceste sanse. fi alaturi de ea si sprijin-o pentru ca sigur are mare nevoie de asta

| DeepEyesClaudia a răspuns:

Sa nu avorteze! Daca spui ca un copil i-ar sta in calea viitorului ei, pai cand l-a "facut", atunci nu era constienta de ce se putea intampla? Nu isi da seama ca ia viata cuiva facand acest avort? Trebuie sa va asumati responsabilitatea macar de-acum incolo, daca pana acum nu ati putut face asta.