Prietena mea cea mai bună s-a despărțit de iubitul ei și nu știu cum, dar cred ca m-am îndrăgostit de el! Eu nu îl cunosc și nu am vorbit niciodată cu el dar pur și simplu când l-am văzut prima oară am crezut ca lesin! Dar prietena mea încă îl iubește și eu tot încerc sa o fac sa vorbească cu el dar mă simt așa de ciudat!? P.S. El s-a despărțit de ea pentru ca a zis ca îi place de alta fata și acum el are o iubita.
P.P.S. El e cu un an mai mare ca mine.
P.P.P.S. Va rog nu veniți cu răspunsuri gen "spune-i prietenei tale ca îl placi sau cel mai rău spune-i lui ca îl placi.
UPDATEEE!
În momentul de față i-am spus prietenei mele ca îl plac și a zis ca nu are nici o problema în legătură cu asta. ( acum 2 săptămâni) Acum, eram în curtea școlii și el a venit pur și simplu la mine și m-a sarutat. Și am reacționat și eu și l-am sărutat inapoi. Și cred ca ne-am sărutat 5 minute incontinuu. Și acum suntem împreună. Și am aflat că mă place de ceva timp, chiar și când era cu prietena mea. ( acum o săptămână?). Și acum suntem impreuna. Și avem o relație perfectă., foarte pasionala și draguta. Nu am făcut nimic aiurea, adică știți voi... Și am hotărât să nu o facem pana nu ne simțim pregatiti. Și știu ca pare aiurea sa spun ca eu cred ca el e barbatul potrivit, dar da, el e barbatul potrivit. Și sărutul a fost sărutul perfect. Adică eu stăteam afară cu niște prietene și el a trecut pe lângă noi cu prietenii lui și m-a luat în brațe și a început să mă sărute și se uita toată lumea la noi și a fost așa de romantic! Acum nu știu ce sa cred. Adică prietena mea a zis ca nu o deranjează ca sunt cu el. Ea are un iubit acum și a zis ca l-a înșelat pe băiatul cu care sunt eu acum cu actualul ei timp de 4 luni. Nu știu dacă ea se simte prost sau chiar nu îi pasa.
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
In toata chestia asta nu trebuie sa te gandesti la nimeni altcineva decat la voi si totul va fi perfect, nu conteaza daca ea inca tine la el sau nu, daca l-a inselat este absolut numai treaba ei, fiti fericiti si iubitiva mut
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.148.108.201) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro