| Claudiu200 a întrebat:

Prietena mea imi zice ca nu i place cum arăt, dar zice ca ma acceptă asa cum sunt si ca ii place personalitatea mea. Nu stiu ce sa cred... Adică doare sa ti spuna prietena ta ca esti urat chiar daca zice ca te accepta asa. Nu stiu ce sa mai cred. suntem împreună de aproape 6 luni. Stiu ca i putin... Dar tin foarte mult la ea. Poate ma puteti ajuta cu niste sfaturi?

Răspuns Câştigător
| Bogdan70001 a răspuns:

Vad ca ai un alt punct de vdere, dar unu foarte adevarat sincer sa fiu. Legat de prima parte

Si stai calm ca nici eu nu cred in frumusetea aia incredibila sau perfecta, dupa mine un om ingrijit este un om frumos, dar si LSALA de exemplu este mod de a avea grija de corpul tau. Faptul ca esti scund sau inalt nu se pot rezolva si nici nu te vor ajuta cu ceva, in schimb un corp sanatos te poate ajuta. P; lus de asta orice fata cauta si putin siguranta intr-o relatie...zic ca daca vine unul la ea si i da o palma la cur si gagica-su nu face nimic pentru ca nu este in stare....crede-ma ca nu o sa mai ai prietena.
Eu cam asta am incercat sa-i spun, sa mearga la sala DACA ESTE CAZUL (dupa cum am spus nu stiu cum aratata sa stiu la ce se referea prietena lui cand a spus ce a spus) pentru ca pui si ceva muschi si ai si un corp mai sanatos.

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Fata e sincera, probabil ca nici nu faci nimic sa arati ma bine fizic, stagnea nu te evolueaza, esti gras?

| SG1995 a răspuns:

Să înțeleg că între voi n-a fost cine știe ce atracție, probabil înainte să iasă cu tine, ieșise dintr -o relație, ceea ce înseamnă că relația voastră e ceea ce numesc eu "relație de două săptămâni" zis și "relație de pansament".
Acum ori tipa e atașată de tine și lipsa de atracție fizică e irelevantă (chestie destul rară în zilele noastre ) dar comună pe vremea când se făceau căsători aranjate, adică e genul de atașament de personalitate profund fără atracție fizică prea mare, fie nu, caz nasol pentru tine.
Eu zic să nu te desparți de ea încă, cere doar o pauză în relație, vezi cum reacționează, sau întreab-o direct ce vede la tine, și ce simte pentru tine.

| alina2k18 a răspuns:

Pai daca nici tu nu esti rupt din soare fata macar e sincerawinking ce sfaturi vrei?

| Plato a răspuns:

Prietene, in caz ca e pe bune, cred ca e clar pentru toata lumea ca trebuie s-o lasi si sa-ti vezi de treaba. Pur si simplu nu ai cum sa mai stai cu ea, mi se pare SF. E ridicol. Eu as fi lasat-o in secunda 2, nu exista asa ceva. Chiar nu vad niciun rost in relatia voastra, avand in vedere circumstantele. Nu va functiona, nu are cum, e imposibil. Se va gandi la altii, se va uita la altii, poate va si merge cu altii. Iar tu nu iti vei putea niciodata scoate din cap faptul ca nu te place. Asa ca, luati-va frumos la revedere, ca e absurd ce faceti.
Pot spune ca o apreciez pentru decizia asta, e probabil o fata de bun-simt, dar sa fim seriosi, ramaneti bff acolo, dar relatie amoroasa e imposibil sa aveti. Trebuie sa cauti pe cineva pe care-l vezi perfect din toate punctele de vedere.

| Bogdan70001 a răspuns (pentru Plato):

AMice,poate si tipa avea dreptate n-ai de unde sa stii, dar nu-i ok sa o spui asa direct.
Daca tipul este si slabanog si neingrijit, nu ar strica sa bata un apropo, dar din moment ce esti intr-o relatie cu acea persoana nu-i ok sa-i spui pe fata

| Plato a răspuns (pentru Bogdan70001):

Prietene, nu m-ai inteles. Am spus ca apreciez faptul ca sta cu el pentru personalitatea lui, chiar daca nu-l place fizic. Insa e gresit sa faci asta, pentru ca relatia, in conditiile astea, nu are viitor.
Da, e nasol sa spui pe fata, dar poate e mai bine, cu ocazia asta a aflat adevarul si poate lua decizia corecta.

Si stai asa putin, ca aici nu mai suntem de acord: slabanog? Prietene, hai sa nu facem referire la standardele stupide de frumusete impuse de societate. Nu exista oameni urati sau frumosi in general. Frumusetea e relativa, e 100% in ochii privitorului. Acelasi om poate fi hidos pentru cineva, superb pentru altcineva, deci nu aia e ideea. Trebuie sa fie perfect pentru tine, nu perfect pentru ce zice societatea. Gras, slab, inalt, scund, toti sunt perfecti pentru cineva, iar oameni urati nu exista.
Chiar si pentru neingrijit este cineva, dar acolo sunt de acord ca ar trebui sa inceapa sa se ingrijeasca, cat tine de igiena de baza macar.

| Bogdan70001 a răspuns (pentru Plato):

Vad ca ai un alt punct de vdere, dar unu foarte adevarat sincer sa fiu. Legat de prima parte

Si stai calm ca nici eu nu cred in frumusetea aia incredibila sau perfecta, dupa mine un om ingrijit este un om frumos, dar si LSALA de exemplu este mod de a avea grija de corpul tau. Faptul ca esti scund sau inalt nu se pot rezolva si nici nu te vor ajuta cu ceva, in schimb un corp sanatos te poate ajuta. P; lus de asta orice fata cauta si putin siguranta intr-o relatie...zic ca daca vine unul la ea si i da o palma la cur si gagica-su nu face nimic pentru ca nu este in stare....crede-ma ca nu o sa mai ai prietena.
Eu cam asta am incercat sa-i spun, sa mearga la sala DACA ESTE CAZUL (dupa cum am spus nu stiu cum aratata sa stiu la ce se referea prietena lui cand a spus ce a spus) pentru ca pui si ceva muschi si ai si un corp mai sanatos.

| Bogdan70001 a răspuns:

IN primul rand las-o naiba in pace.Asa ceva nu se spune pe fata. Daca vine altul mai frumos o ia direct.

In al 2-lea rand fa ceva sa arati mai bine.

| Blueberry8 a răspuns:

Ori esti urat ori nu?! Cum adica esti urat dar te place pentru personalitate? laughing))))))))).Ce sfaturi vrei? Doar nu iti poti schimba fata pentru ea. happy. Daca tu i-ai spune asa ea cum s-ar simti? Ia spune`i sa si caute pe unu frumos si fara personalitate si s-o intrebi dupa ce zice!

| BravoJohn69 a răspuns:

E o prostie sa o lași doar pentru ca ți a spus ca ești urat mai ales când ți-a spus ca ai o personalitate geniala. Exista o grămadă de băieții care sunt total paraleli cu frumusețea și au iubite fotomodel. Dacă ești o persoana plăcută și de treaba poți ieși cu oricine vrei dacă și ea e de acord