anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut
Prietena mea s-a despartit de mine pe motiv ca parintii ei au certuri si uneori tatal său o loveste pe maicasa. Pe langa asta bunica ei e de ceva timp in spital si s-ar putea sa moara iar ea mi-a spus ca nu mai e capabila sa tina o relatie fiindca e distusa. Eu am spus ca o inteleg si ca voi astepta sa treaca perioada grea din viata ei dar a sustinut sa ne despartim. Acum va intreb ce i-as putea spune sa ne impacam?

Răspuns Câştigător
| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Ba, tu ar trebui sa fii acolo sa o sustii sa vada ca are un sprijin si in afara familiei, iar tu esti un mormoloc care intreaba pe TPU ce sa faca.

6 răspunsuri:
| Rrraaallluuu a răspuns:

Din pacate are o perioada foarte grea...eu zic sa ii spui ca esti acolo pentru ea, ca esti acolo sa o sustii, mai ales la greu nu o vei lasa cu ochii in soare mai ales pentru ca o iubesti cu adevarat.Un iubit este acolo pentru prietena lui si la bine dar mai ales si la rau. Spune i si cat de mult o iubesti si ca nu doresti sa renunti la ea mai ales intr-un moment ca acesta, iar daca tot sustine sa va despartiti, atunci implineste i dorinta. Uneori cand iubesti pe cineva trebuie sa ii respecti deciziile indiferent cat de dificile sunt.

| bmxrider23 a răspuns (pentru Rrraaallluuu):

Am facut asta si mai ramane decat sa i respect decizia

Răspuns utilizator avertizat
| MidnightR a răspuns (pentru Anonim1253565):

La fel, merg pe mana ta.Mi se pare ciudat.Atata timp cat relatia lor era buna, fara certuri etc, despartirea nu are niciun sens.
Sunt atatea persoane care ar da orice sa aiba un suport/pe cineva in momente grele si ea da cu piciorul.
E ca si cum ai fi scufundat in **** si desi poti sa ajungi la suprafata tu alegi sa te scufunzi si mai mult O.o

| Eduard196 a răspuns:

Problema e ca ea nu era suficient de atrasa de tine. Daca ar fi fost nu ar fi facut asta ci ar fi ramas cu tine sa aiba pe cineva sa o linisteasca

| Zullabar a răspuns:

Dupa parerea mea e o prostie, Relatia cu familia ei nu are legatura, pe langa asta ar fi trebuit sa fie mult mai atasata de tine pentru ca ii esti alaturi si are cu cine sa mai vorbeasca despre asta, din moment ce sti atatea despre ea si relatia celor doi ma gandesc ca sunteti destul de deschisi si puteti vorbi orice, imi e teama ca asta a fost o scuza pentru ea de a face aceasta alegere sau poate in mintea ei ar avea ideea acea gen daca esti singur treci mai repede peste probleme, dar ma insel in privinta asta, incearca sa vorbesti cu ea. Si daca nu merge las-o ca nu ai pierdut nimic