| marya a întrebat:

! salut! prietenei mele cele mai bune ii place de un baIAT de varsta ei intr-o zi noi doua ne plimbam cu bicicletele si l-acum vazut iar noi am desurubatr ceva la bicicleta ei care se punea repede la loc in speranta ca va veni sa ne ajute el s-a uitat la prietena mea frumos si a plecat. el de mai multe ori a luat-o de gat de mana ii zambeste se uita deseori la ea, dar se vreo 3 saptamana nu mai face lucrurile astea ea este prea timida sa ii spuna ca il place si nici eu nu am nici 1 idee cum sa ii fac sa fie in preuna pls HELP! dau fundita la cea mai complexa si ajutatoare intrebare

Răspuns Câştigător
| Aѕнℓєу♥ a răspuns:

Nu este aşa de simplu să-i spui unu-i băiat/unei fete că-l place/c-o place. Şi eu făceam aşa înainte, dar ea ar trebui să-i spună adevărul băiatului s-ar putea să fie îndrăgostit şi el. Dacă nu încearcă pierde totul. Dacă îl place aşa mult dc nu luptă pentru el?
Să-i ceară id-ul lui sau nr şi o să-i vezi pe amândoi împreună. Dacă ştie să vorbească, poate o să-i vezi mereu prin oraş. Şi ai să vezi ce fericită o să fie.

3 răspunsuri:
| Lavu a răspuns:

Nu trebuie sa faca ceva care sa o scoata in evidenta. cel mai bine e sa fie ea si sa se comporte normal.

de ce nu vorbeste cu el pe mess sau il suna si ii mai spune unele chestii. ar putea sa propuna sa faca un test de 10 intebari [testul contine orice tip de intrebare, fiecare pune cate 10 iar cel care raspunde trebuie sa fie sincer] [ador testul asta:X]

altceva nu stiu ce sa zic

funda?big grinbig grin

| softdeluxe a răspuns:

Poti da un exemplu de testlaughing...nu am auzit niciodata de asa ceva si sunt curios ce ar alege ca sa o ajute sa se apropie de baiattongue

| maria_5572 a răspuns:

Fa ca mine am fost pusa si eu in aceasta pozitie.incearcasa il tragi de limba pe cine place si ii zici ca si il place si ca ar dori sa fie impreuna dar zi sa se comporte mai frum si mai dragut. fundita?