Esti OK ca lungime. In functie de studiu, lungimea medie este intre 12-15 am. in erectie. Iti mai poate creste natural pana pe la 21 de ani. E mai important sa stii ce sa faci cu el si sunt anumite pozitii cate te avantajeaza.
Nimic nu merge cu adevarat in materie de lungire. Exista o procedura chirurgicala in care se taie niste tendoane si apparent se lungeste, dar apar alte probleme. Tu poti sa faci exercitiul, nu strica dar nici nu te ajuta.
Deja este tarziu, dar poti incerca. Probabil ca nu vei reusi decat sa te masturbezi de 3 ori pe zi.
Nu sunt un labar disperat
daca te iei dupa toti nebunii o sa devi
Marimea care o are penisul tau este suficienta pentru a satisface orice fata. Ai rabdare ca va mai creste, nu ai nevoie de exercitii speciale de marire.
Esti nebun beam un pahar de suc cand am citit comentariul tau m-a bufnit rasul si am varsat sucul
Esti ok amice, o poti satisface si cu 5 cm 8 cm am inteles ca e media dar eu am uitat cum arata unul de 8 cred ca m-as simpti foarte frustrat cu unul atat
8 cm in stare flasca. Eu ma uit la astia:
http://en.wikipedia.org/wiki/Human_penis_size
Altfel, cate capete atatea pareri :)
Habar nu am nu prea m-am informat in mod special despre asa ceva ca nu mi-a fost necesar doar am inteles asa din trecere cate ceva sti ceva daca nu ai una poti folosi alta mai o mana mai o... Gura, fiecare cum stie si cum poate
Multi pun intrebari de-astea asa ca am dat o cautare. Asta a fost primul hit. Probabil ca gasesti in fiecare zi cate doua intrebari pe tema asta.
5 cm. sunt cam putin sa satisfaci pe cineva. Iti trebuie minimum 8 ca sa atingi punctul G, dar de aici incolo depinde ce stie baiatul sa faca cu ea. Nu merge intotdeauna sa pui in joc degetele si limba. Eu am dat peste fete care o doreau pe preacinstita cum o numea Creanga, si atat.