Vorbeste deschis cu ea, ca nu ii ok..inainte totul roz cu unicorni si curcubee si dintr-odata nici sa o iei in brate nu sta...niciodata nu stii ce ii in mintea unei fete de pe o zi pe alta
De ce ai lovit-o? Ai lovit-o ca a acceptat sa faca sex cu tine de 6 ori pe zi? Sau ai lovit-o din al motiv. Poate s-a saturat si ea de atata scula pe zi.
A most un motiv care l-am trecut cu vederea ..ne-am certat si la un bal sa sarutat cu altu dupa ce am plecat a mers acasa la mine fara sa o oblig infine atunci aveam vreo 3 luni..impreuna..dar nah. poate am fost prea bou sa o ietr..si am trecut cu vederea.dar de vreo 2-3 luni se culca cu mine 1-2 ori pe luna
Pai cu un om care o bate, vrei sa se culce de mai multe ori pe luna? Zi multumesc ca se mai culca cu tine si nu se duce la altul.
Pai ne plimbam prin parc ziua...noaptea stam sa vedem luna..restaurant..filme acasa.multe ..ne jucam ca 2 nebuni..sunt multe..sa fie zodia? eu sagetator ea rac
Scuza-ma dar eu nu-mi dau seama dragoste si sex nu se refera la acelasi lucru?
Cred ca săracă fata s-a saturat de modul in care tu îți exprimi "dragostea". Inceteaza cu bătăita, demonstreaza-i ca o iubești (daca o iubești) si daca ai noroc poate ca si ea te va răsplăti dintr-un mod mai plăcut. Pana acum din ce ne-ai spus, nu stiu de ce a stat lângă tine. Doar daca nu-i masochista.
A fost o greseala si imi pare rau ca s-a intamplat, doar o singura data.o palma a fost.atunci nu se schimbase nimic.
Poate s-a mai saturat si ea, daca faci un lucru de multe ori, te mai saturi..incearca sa vezi cum se comporta cu tine, si incearca sa faceti lucruri care nu le-ati facut pana acuma, fii spontan (gen, du-o undeva fara sa stie la un hotel sau ceva cina de asta si apoi te descurci tu ca esti baiat mare) Bafta!
Pai daca vreau sa o iau in brate noaptea imi da mana de pe ea..si isi ia alta patura.
Vorbeste deschis cu ea, ca nu ii ok..inainte totul roz cu unicorni si curcubee si dintr-odata nici sa o iei in brate nu sta...niciodata nu stii ce ii in mintea unei fete de pe o zi pe alta