Lasa ca o sa iubesti tu o fata candva, si isi va bate si ea joc de tine.
roata se intoarce, prietene.
Pai o data trebuie sa iti schimbi stilul de a gandi si dupa aceea sa treci la etapa urmatoare in a iubi. Daca iti place sa frangi inimile fetelor inseamna ca esti unul din miile de adolescenti de varsta ta care inca nu gandesc limpede ca viata trebuie tratata ca atare nu in batjocura. Daca o fata iti arata respect si dragoste la adresa ta, reactia ta trebuie sa fie aceeasi nu mai rau sa iti bati joc de ea.Cu treaba asta dai dovada de copil prost crescut nu alta.Problema ta e ca ai stat prea mult timp cu persoane care faceau acelasi lucru iar tu mostenindul acum il si practici.Fiecare om are inima sa iubeasca, poate daca are taria de caracter doar ca trebuie sa mai lase si de la el.Asta e doar o etapa a adolescentei care va trece, cand vei mai creste vei gandi diferit.
Inca nu ai dat de persoana potrivita care sa te trateze exact cum meriti:cu aceesi moneda
Auzi.chiar nu fii nesimntit daca te place o fata si o placi si tuu,atunci fa bine si iubeste-o lasa prostiile,prietenii tai is asa cum is ei,demonstreaza-le ca tu nu esti la fel, dc sa-ti bati joc de o fata nevinovata? si + ca o faci dupa sa sufere Fii destept daca nu o iubestii din moment, o so iubestii cu timpul Bafta si ai griji de eleCum am si eu grija de ale mele
E doar anutarjul daca vrei sa nu te mai porti asa POTI incearca sa te controlezi, sunt fata si mi-am batut si eu joc de un baiat care m-a iubit enorm apoi roata s-a intors, eu il iubeam pe el mai mult ca ochii din cap si el si-a batut joc si sti cum e Dumnezeu ti-o da inapoi inzecit asa ca ia-o usor si indreapta-ti comportamentul cu fetele, ai grija de ele
Cel mai probabil te-ai lasat influentat de gasca ta ceea ce este bine uneori,dar nu si in cazul acesta...
Intotdeauna trebuie sa fi sincer cat si cu tine cat si cu persoana care tine la tine.
Nu e frumos sa-ti bati joc de altcineva...
Incearca sa filtrezi cu cineva cu care ai ceva in comun si dale prietenilor tai peste nas asta daca comenteaza ceva...
Tine minte,roata se intoarce.
Daca tu faci sa sufere pe cineva, asteaptate la acelasi lucru.
Nu cred in Karma, dar acesta este un fapt dovedit.
Mutubal întreabă: