anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut prieteni!
Am si eu o nelamurire.
De ce un baiat nu isi arata dragostea fata de partenera lui, asa cum face o fata?
Ei iubesc, dar sunt orgoliosi? Si nu vor sa arate asta?
De ce baieti faceti chestia asta? straight face

36 răspunsuri:
| dyenutzatha a răspuns:

Vor sa para duri dar de fapt sunt niste pisicute dragalase.

| RAY a răspuns:

Te referi emotional? depinde de fiecare ce sa spun

| MiruD a răspuns (pentru dyenutzatha):

Da. Dar, cateodata avem impresia ca ei nu tin la noi. Dragoste fara dovezi nu exista.

| Sardinaaa a răspuns (pentru MiruD):

Asta e si problema mea!

| Mayuri a răspuns:

Aici generalizezi problema. Fiecare persoana este diferita. Nu toti iubim la fel. Nu toti ne manifestam la fel. Nu toti simtim cu aceeasi intensitate. Exista femei sentimentale si barbati sentimentali. Exista femei puternice si independente,sigure pe ele si pe sentimentele partenerului care inteleg si stiu ca nu au nevoie de dovezi zilnice stupide "de iubire". Aaaaa,ca e dragut sa primesti cafeaua la pat,sau sa fii pupata de n-spe ori pe zi,sau sa ti se spuna ca "te iubi,baby", sa vina cu flori, sa-ti trimita n-spe mesaje pe zi, etc. etc., asta o poate face cu zambetul pe buze si un barbat care sa nu fie indragostit de tine.

| MiruD a răspuns (pentru Mayuri):

Nu cere nimeni de n-spe mii de ori, dar nici sa zica un "te iubesc" pe luna, si ala aruncat din f **!

| MiruD a răspuns (pentru Sardinaaa):

Si oare ce e de facut? Asa sunt ei? se inchid in ei?
Cateodata ai impresia ca el te iubeste enorm, dar mai arata frate din cand in cand...

| Sardinaaa a răspuns (pentru MiruD):

Pai exact ce zici tu! Adica pe ce sa ne bazam noi? sa mergem sa le spunem ca pot sa ne spuna daca ne plac pentru ca nu ne suparam! laughing))))))

| Mayuri a răspuns (pentru MiruD):

Exista limbajul non-verbal. Citeste-l. Descifreaza-l. Daca il surprinzi vreodata uitandu-se luuuung, gales si cu ochii mari, rotunzi dupa tine cand iesi din dus, sau cand te trezesti dimineata, asta face mai mult decat 464328756835893 de "te iubesc"-uri si de flori si de ce vrei tu. Daca te asculta cand vorbesti despre tampenii de genul "am fost azi in oras cu prietenele mele, bla bla, pantofi, am vazut o rochie, bla bla" si nu fuge in urmatoarele 30 de secunde, nu casca, nu te repede si nu schimba subiectul... Sigur te iubeste! Ia-l de barbat!

| MiruD a răspuns (pentru Mayuri):

Off..cata dreptate poti sa mai ai! Acum mi-au venit in gand niste scene de genul. Si asa e. O fapta cateodata face cat o mie de cuvinte.

| Mayuri a răspuns (pentru MiruD):

Exact. Invata sa vezi dincolo de cuvinte. De foarte multe ori cuvintele sunt mult prea sarace pentru a exprima sentimentele noastre.

| oprescudorin11 a răspuns:

Nu e deloc asa! Daca nu-si arata cineva, fata, baiat, dragostea, nu stie ce e aia.Ce orgoliu? Prostie!

| Alcyon a răspuns:

Nu toti barbatii sunt asa. Ai nimerit tu prost. Al meu este foarte grijuliu (ma depaseste in privinta asta). laughing Dar nu pot sa spun ca-mi displace big grin

| Korrawi a răspuns:

E posibil ca de fiecare data cand a facut un gest sa arate afectiune sa si-o ia in freza; la ce concluzie sa ajunga? happy ca nu se merita, nu?
Nu zic ca de la tine neaparat, ci de la persoane din trecut.
Si ai putea sa discuti cu el despre asta, daca te deranjeaza asa de mult. Barbatii nu pot citi gandurile, asa cum nici noi nu putem citi gandurile voastre.
D-aia avem gura, sa punem intrebari si sa discutam.

| dinhoo a răspuns:

Tin sa iti spun ca este exact contrar. Mai mult isi arata sentimentele un baiat decat o fata. Ia literatura de exemplu. Majoritatea romanelor de dragoste sunt scrise de barbati. Majoritatea sentimentelor, trairilor si "drumului pana la inima alesei" sunt narate de personaje masculine. Sunt si de femei, este adevarat dar este un procent mult mai mare din partea baietilor.

| dinhoo a răspuns (pentru MiruD):

Uite ca ai pus o intrebare si nu am raspuns primul... sad

| Necula_George_1989 a răspuns:

Nu toti barbati sunt la fel... uni isi arata dragostea fata de partenera alti sunt mai emotivi si rusinosi

| Abcd1234ef56 a răspuns:

Nu este vorba de orgoliu. Pur si simplu nu ne plac vorbele goale. Nu este nevoie sa-mi risc viata pentru a-i dovedi persoanei de langa mine ca o iubesc, dar nici sa-i spun lucrul asta intr-una; la un moment dat excesul dauneaza! Suntem constienti ca "reprezentantele sexului frumos" adora aceste cuvinte! Daca iti dovedeste ca te iubeste, la ce-ti mai folosesc cuvintele, pentru statistica? Sunt multe dovezi, nu vreau sa intru in detalii, insa parerea mea cea mai mare dovada de iubire este felul in care te porti zi de zi! Aici este problema! Nu are nicio valoare sa-i spun acele cuvinte dulci, sa fac nu stiu ce sacrificii, cand de fapt ii fac peri albi in cap! Nu trebuie sa fiti de acord cu mine... asta e parerea mea, asa gandesc eu! Toate cele dorite

| CoquineNoire a răspuns:

Opaa, LelaG are probleme in paradis cu iubi.

| MiruD a răspuns (pentru Alcyon):

Eu nu am zis ca asa este al meu. Majoritatea fac asta. Si am vorbit in general.

greece12
| greece12 a răspuns:

Iubirea nu se vede, se simte, Μaριάμ.
Nu-i cere dovezi, invata sa le vezi, ti le pune la dispozitie in fiecare clipa, doar tu sa le intelegi...
happy

| MiruD a răspuns (pentru greece12):

Mersi mult. Asa am sa fac!winking

| MiruD a răspuns (pentru dinhoo):

winking

greece12
| greece12 a răspuns (pentru MiruD):

Increde-te in ceea ce iti arata, nu in ceea ce nu-ti spune, faptele sunt sincere!
happy

| MiruD a răspuns (pentru dyenutzatha):

Arrrr. tongue
Ce ne-am face fara ei?
Si ei fara noi. big grin

| D4lid4 a răspuns:

Un barbat care te iubeste cu adevarat iti arata asta, indiferent cat de mare ii este orgoliul. Un barbat pentru femeia iubita e in stare sa mute si muntii din loc. Cea mai buna scuza este "ma iubeste dar nu imi poate arata ca nu e genul lui". Serios? Pai atunci inseamna ca nu e genul lui nici sa te iubeasca. Un barbat pentru care este mai important orgoliul decat fericirea iubitei lui si bucuria relatiei, este un barbat care nu iubeste cu adevarat. Punct. De ce femeile cauta mereu scuze? De ce e asa greu sa accepte ca unii barbati chiar nu le vor cu adevarat? Asta e adevarul. Barbatii nu sunt sofisticati. Ei iubesc sau nu iubesc. Atat.

| MiruD a răspuns (pentru CoquineNoire):

Esti sigur ca am probleme? Citeste raspunsurile si ai sa vezi ca nu e vorba de al meu.
Aaaa...scuza-ma..Am uitat ca nu ai invatat sa citesti.winking

| Alcyon a răspuns (pentru MiruD):

Atunci nu mai generaliza, ca oamenii sunt foarte diferiti unii de altii.

| mihay198722 a răspuns:

Nu e adevarat, de exemplu eu nu sunt asa, imi place sa iubesc o fata cu adevarat si sa o apreciez, normal, o fata care merita...si sa stii ca nu toti baietii sunt la fel, alti vor sa para mai duri, altii au suflet mai bun, asa cum sunteti si voi fetele.

| ILoveYou26 a răspuns:

Nu toti baietii sunt asa. Unii care iubesc foarte mult, lasa orgoliul la o parte pentru iubita lor.
Unii baieti vor sa para tari in fata la o fata, si de aia nu-si exprima sentimentele.Si baietii iubesc, si sufera.Chiar daca unii dintre ei nu arata asta.Ei pot trece mai usor peste niste sentimente, si peste suferinta.
Nu sunt ca noi fetele sa punem orice la suflet, si sa aratam asta straight face