anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut prieteni.am si eu o problema.
deci sa incep cu inceputul.
am fost cu o fata.ne intelegeam foarte bine. a mers ok. dar dupa un timp, nu stiu.am inceput sa ne certam.asa cate un pic si dupa un timp ne impacam inapoi,
intr-o seara a sunat-o fostul.[ea din cate am observat mai tinea la el]
si mi-a dat papucii[tin mult la ea]. dar probabil si din cauza mea.am fost un pic nesimtit.
asa.deci fostul care a sunat-o era in alta tara. dupa ce a venit, la 3 zile i-a dat papucii[din razbunare pentru ca si ea a facut laa fel cu el.]
asa, dupa aia. s-a dus la un alt fost[mi-a zis ca la ala a tinut cel mai mult]nici cu ala nu o mers si acum s-a intors din nou la mine
deci.nu stiu.chiar daca o plac[stiu ca ar fi trebuit sa o refuz]
deci am acceptat o a 2 a sansa.
dar i-am zis ca nu ma pot vedea cu ea doar peste cateva zile[mai am ceva timp de gandire]

voi ce ziceti ca ar trebui sa fac, puneti-va in locul meu[deci tin la ea.chiar dupa toate care le-a facut]si toti prietenii mi-au zis ca sunt un prost[cred ca asa e].

Răspuns Câştigător
| ChristinaCriss a răspuns:

Buna, sunt fata si stiu cum gandeste o fata in timpul unei relatii.In fine, deci cand a venit sa iti ceara o a 2a sansa tu nu trebuiai sa i-o mai dai dupa ceea ce a facut.Cunoscu genul asta de fete, cum se plictiseste de cel de langa ea se duce la fostul sau isi cauta altul. Dar genul asta de persoane se gasesc la orice colt al strazii. Ar trebui sa gassesti pe cineva care sa te iubeasca cu adevarat.Nu te supara dar le dau dreptate prieteniilor tai. Fetele de genul asta vor ajunge singure si abia mai tarziu isi vor da seama ca au gresit.Ca prin urmare tu ar trebui sa o respingi si sa cauti pe cineva demn de tine pentru ca se vede ca asa zisa ta iubita doar te foloste si nu este demna de un baiat care sa tina asa mult la ea cum ai tinut tu. Esti un baiat bun dar usor de influentat si ar trebui ca pe viitor sa fi mai greu de cucerit si mai greu de pastrat.BAFTA!

8 răspunsuri:
| ioooooooooo a răspuns:

Ba frate, asculta la mine deci fetele sunt niste fiinte foarte sensibile dar cateodata reusesc sa raneasca foarte adanc, dar fi atent ce-ti sugerez eu sa faci du-te la ea si arata-i ca u esti sefu si daca cunva vezi ca o ia pe calea gresita las-o frate da nu-i arata afectiune pentru ca acum ea te considera un loc de adapost pana trece furtuna, intelegi, sper ca ti-am fost de ajutor

| mon@29 a răspuns:

Pai te-a cam folosit. a vz ca nu merge ca aialalti s-a intors la tine.esti pur si simplu carpa ei de sters...parerea mea. fara suparare.deodata ce te-a lasat pentru altu.la altu sa ramana.

| ankuta a răspuns:

NU in niciun caz sa fii cu ea.stiu ca doare foarte mult... dar gandeste-te ca iti a da papucii din nou dupa primul care il vede.nu esti prost dar stii proverbu: omu' bun e LUAT de prost! asa ca eu iti spun sa nu. timpu' va trece si o vei uita si sigur vei gasi pe altcineva! SUCCES!:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Wow.ms la toti, acum stiu ce am de facut

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va multumesc, am facut ceea ce mi-ati zis, SUNTETI CEI MAI TARI!

| Ariel_2658 a răspuns:

Sincer? Te-a luat de fraier. Eu zic sa o lasi balta cu fata asta. Isi bate joc de tine!

| princess_8666 a răspuns:

Deci eu zic ca ea tine la uh dar at cand a sunat-o fostul a crezut ca el mai vrea ceva serios cu ea si ca intre ei mai e accelasi sentiment ca la incceput. dar nu a fost asa si a inkerkat si la altii dar a vezut ca nu ii merge.si cred ca tine la uh dar a vrut pentru o peroiada sa fie si cu altcineva si iti zic sinker daca nu tinea la uh nu iti zicea sa va impakati. dar fii si uh mai impunator sa nu te ia de rost eu zic sa ii mai dai o sansa daca se repeta inseamna ca face misto. sper ca te'am ajutat.bafta!

| RayWilliamJohnson a răspuns:

Tea luat de fraier erai pentru ea premiu de consolare. parerea mea e ca ar trebui sa ii dai o lectie si sa nu te bagi cu ea pentru ca te va crede fraieru cu care o sa se bage cand ii da altu papuciiwinking