| Bogdy00 a întrebat:

Salut prieteni. Am si eu o problema grava ca sa-i spun asa. Inca nu mi-am inceput viata sexuala, dar nu e asta problema. Cand sunt cu iubita mea, si ne sarutam ca sa zic asa (CU LUMBA-N GURA laughing ) Habar n-am de ce, dar penisul meu se trezeste la viata ca sa zic asa. Si nu inteleg de ce. Am o erectie constanta pe moment, dupa se linisteste, si dupa iarasi o i-a de la capat straight face. Nu inteleg de ce. Care ar fi problema si cum pot scapa de ea. Va rog. [fara doctori ca ii urasc laughing] multumesc

Răspuns Câştigător
| Ferra a răspuns:

E ceva normal, mai ales daca nu ti-ai inceput viata sexuala si prietena ta e buna

13 răspunsuri:
| Bogdan1o a răspuns:

Nu este nici o problema cu tine, esti absolut normal
faptul ca penisul tau intr in erectie atunci cand iti saruti iubita e ceva normal si natural
de aici ea poate deduce ca o placi sau ca macar esti atras de ea
nu poti scapa de asta, eventual in timp poti invata sa te controlezi, asta poate cand iti vei incepe viata sexuala
nu este ceva de care sa te rusinezi, asa ca stai linistitwinking

| DiiiAnAaaa a răspuns:

oh go on n`ai de ce sa-ti faci griji.big grin

| memonelxd a răspuns:

Nu poti scapa de ea... te exciti cand o saruti, este normal.happy nu este o boala, repet, este ceva normalhappy

| GLu a răspuns:

Nu inteleg de ce ai vrea sa scapi de erectie, nu cred ca o deranjeaza pe prietena ta...si asta te poate ajuta sa-ti incepi viata sexuala...bafta!

| Valentinné a răspuns:

E ceva perfect normal, asta inseamna ca ai sentimente puternice pentru prietena ta, ca te atrage si iti doresti foarte mult sa ramai langa eabig grin, deci nu te alarma. Fa totul pas cu pas, si asteapta pana cand sunteti amandoi pregatiti. Succes!

| alTaiR96 a răspuns:

E normal frate. doar esti barbat la toti ni se intampla.

| SOoare a răspuns:

E totul bine, oricarui baiat i se intampla asta daca vede sau mai ales saruta o fata atragatoare.Sa stii ca si la fete se intampla (iti dai seama ca nu se scoala ca nu are celaughing) dar se excita) Sa va iubiti! pa-pa

| Ferra a răspuns (pentru SOoare):

De fapt se poate spune ca " i se scoala si la fata" de ce? pentru ca atunci cand o fata se excita labilii sau cum le spune, muschii vaginali devin proeminenti, iasa putin in exterior.

| costynel23 a răspuns:

Incearca cu 2 ore de laba si apoi ai sa te rogi de ea sa se scoale rolling on the floor))))))

| madanebunatika a răspuns (pentru costynel23):

Asa faci si u?rolling on the floor)

| costynel23 a răspuns (pentru madanebunatika):

Da asa fac doar ca mie imi faci altcineva labawinking nu mi-a fac eu

| madanebunatika a răspuns (pentru costynel23):

Sa nu faci intindere de muschiwinking

| costynel23 a răspuns (pentru madanebunatika):

Nu draga mea stai linistita ca nu fac. Oricum multumesc ca imi porti grija :*