anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut prieteni as vrea si eu un sfat in legatura cu o fata am fost cu ea vreo 2 dar ne-am mai si certat si inpacat e complicat acum eu o mai iubesc ea spune ca Nu eu m-am rugat ca sa sfere si ea cat am suferit si eu dupa ea si Da s-a intamplat ea sufera dupa un baiat care nici nu ii da atentie EU tot mai vreau sa stau cu ea dar EA spune ca vrea sa fim doar amici..si stiu in sufletul meu ca tot mai tin la Ea.Prieteni mei tot imi spun sa o las in pace si nu stiu ce safc parca oparte de mine parca o mai vrea una Nu habar nu am st cu capul in noriiii voii fetelor un sfatt ce va place voua d la un baiathappyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappyMULTUMESC

Răspuns Câştigător
| Antonima19 a răspuns:

Dragul meu, este foarte greu sa te reimpaci cu ea. Si eu am trecut prin asta...Acum daca sufera dupa un baiat ea are nevoie sa stea cu cineva care s`o asculte si dupaceea se va indragostii. Iti spun din experienta, daca n`o poti cuceri cu fele`ul tau de a fi, atunci cu banii sau mici atenti sau poate mai gasesti si tu metode. Daca ai id`u ei trimite`i :*:*~Love You ~ si mai multe... Sucees!
Fundita?puppy dog eyes

| cosmintudor9777 a răspuns (pentru Antonima19):

Idul meu tud_cosmin mss vrea su vb cu tine

| Rebecca009 a răspuns (pentru Antonima19):

Sa o cucereasca cu bani? Asa sfaturi ii dai tu baiatului? Bine, ai dreptate, e cea mai usoara modalitatea laughing dar, nu-l invata la prostii

| Antonima19 a răspuns (pentru cosmintudor9777):

Baga`ma uh id meu e frumusicanarcisa21

| cosmintudor9777 a răspuns (pentru Antonima19):

Pai da-mi accept

4 răspunsuri: