| florinnica83 a întrebat:

Salut prieteni, azi va voi pune intrebarea: Ce ai face daca iubita ta sau sotia ta te inseala? Doresc sa primesc un raspuns sincer si daca se poate alaturi de acest raspuns scrieti un exemplu real din viata voastra sau o intamplare. Cea mai adevarata poveste va primi cu siguranta fundita dorita si felicitarile mele sincere. multa bafta

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Grea situatie,n-o doresc nimanui!
N-am trecut prin asa ceva,dar,ca toata lumea,cunosc persoane care au patit lucrul asta si nu-si mai puteau aduna viata inapoi... Daca mai existau si copii,tragedia era cu atat mai mare.
In cele mai multe cazuri se ajunge la despartire,cel inselat neputand indura durerea si umilinta ca a fost inselat,cel care insela,liber de constrangeri si plin de pareri de rau sau nu...
Exista insa si cazurile in care perechile nu se despart si isi indura unul altuia minciuna si inselaciunea,au vieti paralele si continua viata impreuna "de ochii lumii" sau "de dragul copiilor".
N-as suporta lucrul asta,mi se pare o si mai mare inselatorie,minti pe toata lumea,incepand cu persoana ta!
Asa ca,daca esti inselat,desparte-te, cauta-ti drumul singur, nu se stie ce se poate intampla.
Nimeni nu se pierde.

3 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus @florinnica83! În primul rând trebuie să fii sigur că te înșeală. Apoi, în funcție de cât de serioasă este relația, trebuie să afli cauza acestui comportament. Trebuie să fii conștient că, dacă vă împăcați ea s-ar putea să calce din nou alături și în aces caz nu are rost să-ți complici viața.
O zi cu zâmbet și gânduri limpezi să ai!

| DenisaAbdn a răspuns:

As pune punct relatiei. Dragostea inseamna respect, respect de sine, respect pentru cel de langa tine si pentru relatie. Nu as acorda a doua sansa pentru ca odata pierduta increderea, as fi sceptica in privinta anumitor gesturi sau cuvinte, nu stiu in ce masura mi-as putea reprima reprosurile, iar relatia nu ar mai fi la fel. Ispite apar multe in viata, de ambele parti, dar unde exista dragoste si respect, ele pleaca asa cum vin. Nu cred in "ratacirile de moment " si nu-mi bat joc singura de mine.

| TheZozotex a răspuns:

Salut.happy...Faza e super aiurea, stiu asta pentru ca am trecut prin asa ceva.Imi aduc aminte ca eram la un festival al orasului, am vorbit cu prietena mea la telefon, a ramas sa ne intalnim pe la ora 7.Totul bine pana aicistraight face...Se face ora 7 si o sun.Surprizastraight faceNu raspunde.Imi dau seama ca ceva nu e in regula dar nu aveam ce sa fac. Dumnezeu dragutu` a facut sa ma plimb chiar pe langa scena si sa`mi vad prietena in bratele unui cunoscut(dansand).M`am dus acolo cu chef de scandal(Tipul fiind cu vreo 5 ani mai mare) cu amicii mei iar aceasta imi spune in fata ca nu mai suntem impreuna de 2 zile(Soc!). Deci o relatie de 7 luni(pentru un pustan de 16 ani e destul timp)se poate destrama intr-o secunda. Bafta