anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut prieteni, ce parere aveti despre faptul cit de greu este unui barbat sa spuna cuvintele te iubesc, ex. pentru 1 oara si nu numai, la virsta de 26 ani.
P. S.:Al meu a facut-o peste 2 luni si 10 zile, printr-un mesaj, si azi mi-a sp in voce ca ma iubeste.(am 17)

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Barbatii seriosi spun "te iubesc" de-abia cand o simt. Dragostea este un complex de sentimente si manifestari care apare intr-un cuplu cand partenerii se cunosc destul de bine, cu defecte si calitati, cand au trcut deja prin momente bune si rele. In nici un caz dupa doua luni de relatie. Chestia care apare dupa cateva zile/saptamani de relatie se numeste indragosteala, este ceva superficial, te indragostesti de fapt de ideea de dragoste, nici nu-ti cunosti partenerul, dar ti se pare ca este perfect. Trece repede si de obicei nu ramane nimic in urma ei. Orice "te iubesc" intr-o relatie mai recenta de 5-6 luni este de fapt o minciuna (chiar si cel care spune se minte pe el insusi din entuziasm).

| Ирина19 a răspuns:

Nu-mi prea place chestia asta ca nu prea zic cuvantul 'Te Iubesc' insa fii sigura ca ii cu mult mai fain atunci cand iti demonstreaza prin fapte, si totusi, noua ne-ar placea sa ne zica mereu ceea ce simte dar in acelasi timp sa si demonstreze, insa probabil ei vad asta cu alti ochi happy

| Spinoasa a răspuns:

Barbatii spun cuvintele astea magice:X atunci cand simt cu adevarat.Orgoliul lor este mare, oricum barbatii atunci cand se indragostesc iubesc cu m-am multa intensitate decat femeile desi pot spune din ceea ce am observat barbatii se indragostesc mai rar dar e o iubre puternica(in cele mai multe cazuri) iubitul meu mi-a spus "Te iubesc" dupa 9 luniasa ca iti dai si tu seama!

| danieladana a răspuns:

Atunci cand auzi te iubesc nu o bine sa il auzi mereu pentru ca acest cuv vine din suflet si vine la momentul potrivit la locul potrivit de la pers potrivita si el o face fara sa isi dea seama.cu cat mai tarziu cu atat mai bine