Te poti masturba din cand in cand. Si poti fi mai activa, sa faci mai multe lucruri interesante si obositoare in timpul zilei, ca sa nu te mai gandesti noaptea
Masturbarea, ce altă soluție credeai că există tinând cont că refuzi ideea de contact sexual sau petting?
Timpul trece domnisoara si tineretea cu el, esti la varsta distractiei si a studentiei, a strabaterii cearsafurilor campusului universitar, sex la cabane, chefuri. la 20 de ani sa fi virgina e jalnic, daca o ti asa o sa devi la 30 de ani o frustrata cicalioare si incordata de nu se va uita nici dracu la tine. profita de tinerete
Buna.
Daca ai aproape 20 de ani si nu gasesti singura o rezolvare, nu prea e de bine.
Imi place logica ta, normal ca arati bine pentru varsta ta.
Ar fi putin probabil sa arati rau, poate doar cu degetul.
Cat despre problema ta, reinvie povestea cu "tom degetel" poate asa scapi de tensiune
Succes!
Nu este adevarat, exista si fete urate la 20 de ani
Da,bine spus, chiar si la 14! Eu am zis de esenta vorbei.
De obicei spui ca arati bine pentru varsta dupa 40, la ea 20, e o execeptie!
Masturbeazate draga mea, atingete acolo jos, vorbeste cu ea ca de acolo vine placerea cu adevarat
Cum adică "arăt chiar bine pentru vârsta mea"? Pai dacă nu arăţi bine la 20 de ani, atunci cand? În fine. Singura soluţie e să te masturbezi, dacă nu vrei sex, că ai impresia că păsărica ta nepenetrata e vreo comoară.
Sa spunem ca am mostenit ce trebuie
Da, pasarica mea nepenetrata e o comoara
Nu toata lumea arata bine la 20 de ani, unii si unele sunt mai urati decat cioriile
Şi ce te face să crezi că mai târziu vor arăta mai bine, vorbind strict de femei?
RayKzor51 întreabă: