| Park1Suin a întrebat:

Salut,prieteni! Deci, am o verisoara de 14 ani care are un iubit, si sunt foate apropiati.Mereu isi pun fotografii impreuna, imbratisandu-se si sarutandu-se.Ea deja a fost la el acasa si el la ea.Parintii lor au facut cunostinta.Sunt foarte, foarte apropiati.Credeti ca e normal
ca la 14 ani sa faci atatea?

8 răspunsuri:
| NuMaContrazice a răspuns:

Sincer nu, nu mi se pare deloc normal. Dupa parerea mea varsta ideala de a avea prima relatie este de 16 ani.Nu stiu de ce dar asa gandesc eu.
Atata timp cat se rezuma la imbratisari si sarutari e ok, dar daca apare problema de sex (si daca nu a aparut deja, mult nu mai e ) atunci da, e o problema.Nu are rost sa-si strice vietiile, dar ei nu stiu asta, sunt niste simpli copii care au niste parinti inconstienti.

| mona a răspuns:

Sunt prea tineri pentru asta dar na...

| JustRoxanne a răspuns:

Nu mi se pare normal. Ar trebui sa mai astepte vreo 3 ani!

| Babydin4you a răspuns:

In ziua de azi sa ai o relatie la 14 ani este normal, insa ma mir ca parintii fete i ( in special ) au fost de acord ( inseamna ca sunt niste parinti moderni, bravo lor ). Cat despre sex : nu ar fi tocmai ok, ar trebui sa mai astepte si eiwinking.

| gingergirl1 a răspuns:

Mie mi se pare....hmm..ok,dar sa nu se ajuga la mai mult! Daca intelegi la ce.ma refer big grin

| CristianAnonymous a răspuns:

Cam ciudat sa ii faci prietenul tau cunostinta cu parinti tai la 13 ani. laughing
Doamne Ajuta-ne! laughing

| Wehrmacht a răspuns:

Defineste cuvantul "normal". Daca pentru altii nu este normal nu inseamna ca nu este nici pentru ei.

| sandutza12 a răspuns:

Nu nu nu e normalbig grin