| Baiatucuminte a întrebat:

Salut prieteni, eu cu prietena mea am făcut-o in apa pe data 22.6. 2022 și pe 23.6. 2022 și a luat pastila de a doua zi și menstruația ei trebuia sa vina pe 13.7. 2022 și sigur a întârziat din cauza asta, da eu cu ea am făcut sex neprotejat pe 14.7.22 la intervalul orei 4:30-5:00,prima data nu prea m-a ținut și am ejaculat, a doua oara la fel pe ea și a treia pe cearfeaf și precizând ca primele doua m-am spalat bine, gen am intrat in dus și m-am spalat și dupa iar și la a treia m-am șters, am stat putin și dupa iar, poate rămâne gravida?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Copii nebuni face ti sex fara sa stiti cum se face, apoi ea se indoapă cu pastila de a doua zi bravo cap aveti, minte ce va mai trebuie?

| Baiatucuminte explică (pentru anonim_4396):

Eu doar am pus o întrebare, de ce ești hater? Dacă nu îți convine nu mai Răspunde frate și aia e.

| Bogdanel27 a răspuns:

Dacă ai finalizat mereu în vaginul ei riscul de sarcină există chiar dacă a luat pastila respectivă, da riscul este diminuat dar există

| Baiatucuminte explică (pentru Bogdanel27):

Nu am finalizat in vagin, când am finalizat prima data a fost pe ea și dupa am intrat in baie și M am spalat și dupa iar M am finalizat pe pat

| Bogdanel27 a răspuns (pentru Baiatucuminte):

Atunci dacă ești sigur pe tine poți fi liniștit